- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Aslında asansörü olan Ve sandalye için de rampa yapışmış apt bulursanız o da iyi olur nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mesela burada villa tipi evler var alt kat ayrı bi daire üst kat ayrı. Ve alt katın balkonu Yok bahçeye açılıyor benim yan tarafımda var öyle bi yer oturan şahıs çocuklarına park yaptırdı küçük bahçe oturma gurubu koymuş yazın hep bahçede banada öyle olması çok mantıklı geliyor canın sıkıldığında bahçeye kendin çıkarsın ne Güzel olur öyle bi yer bulursanız kaçırmayınevet sandalye kullanıyorum ama kararsız dublex mi asansörlü daire mi
Aslında asansörü olan Ve sandalye için de rampa yapışmış apt bulursanız o da iyi olur nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mesela burada villa tipi evler var alt kat ayrı bi daire üst kat ayrı. Ve alt katın balkonu Yok bahçeye açılıyor benim yan tarafımda var öyle bi yer oturan şahıs çocuklarına park yaptırdı küçük bahçe oturma gurubu koymuş yazın hep bahçede banada öyle olması çok mantıklı geliyor canın sıkıldığında bahçeye kendin çıkarsın ne Güzel olur öyle bi yer bulursanız kaçırmayın
benim yan taraftaki siteye çıkması imkansız bahçenin korkuluklarında bakınca aşağısı 3 kat kadar yüksek öyleni yer her yerde olamaz alanyada çevre yolunun üstü dağ olduğu için yamaçlarda evler fare riski her evde olur halamın evine girdi iki tane dublex ti apartmanın en üstü çatıdan girmiş ama benim eve girmedi ayy çok tirksinirim fareden desincandayım eryaman gibi yer düşünüyorum inş öyle bir denk gelir giriş katada hırsız fare böcek olmaz mı
Dublekste zorlanırsınız, merdivenlerden indirilip çıkarılmanız zor olur, yatak odaları üst katta oluyor çünkü, içten asansörlü dubleks bulabilmenizde kolay değil.evet sandalye kullanıyorum ama kararsız dublex mi asansörlü daire mi
Dublekste zorlanırsınız, merdivenlerden indirilip çıkarılmanız zor olur, yatak odaları üst katta oluyor çünkü, içten asansörlü dubleks bulabilmenizde kolay değil.
Birde eğer doğalgaz yoksa sobayla ısınmaz müstakil bahçeli dubleksler, katı yakıtlı veya ısı pompalı tesisat gerekir ki bu da maliyetli bir işlem demek.
En güzeli asansörlü bir apartmanda arakat daire bakmanız, büyükçe bir balkonu olursa balkonu çiçeklendirir bahçe isteğinizi bir nebze giderebilirsiniz.
Hayırlısı olsun inşaallah.bu olabilir bi araştıralım inş buluruz
Bende yeni ev aldim henuz tasinmadim ama bu ay tasinicam ev dublex 170 m2 ve payolcer ile isiniyor acayip tedirginim nasil bir faturayla karsilasirim acaba diye:) sizin kombi mi merkezi isitma mi?Şu an yaşadığım ev apartman triplexi gayet iyi ısınıyor kombi ortalamanın biraz üstünde yani fullemiyoruz ve geçen ay 250 civarı bir fatura geldi yanılmıyorsam... komşumuzun evi de ara kat dublex olmasına rağmen aynı geliyor sanırım.
Bende yeni ev aldim henuz tasinmadim ama bu ay tasinicam ev dublex 170 m2 ve payolcer ile isiniyor acayip tedirginim nasil bir faturayla karsilasirim acaba diye:) sizin kombi mi merkezi isitma mi?
Su anki evim 100 m2 kar kis felan bu ay 360 i gorduk ama bodrum katta suanki evim dolayisiyla 3 tarafi bos alti bos ust katimdaki yasli teyze de 2 aydir evinde kalmiyor:) dubleksin sadece on cephesi acik bide cati kati iste onun disinda alt ust yanlar hep dolu bakalim 400 500 e raziyim ben:)Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Merkezi değil kombili ve yerden ısıtmalı, çok güzel ısınıyor :) geçen gün arkadaşım 150 m2 eve 400 lira doğalgaz geldi dedi ama karda falan cayır cayır sürekli yakmışlar yani en yüksekte yakılırsa tek katlı daireye de çok yüksek fatura gelebiliyor...
Su anki evim 100 m2 kar kis felan bu ay 360 i gorduk ama bodrum katta suanki evim dolayisiyla 3 tarafi bos alti bos ust katimdaki yasli teyze de 2 aydir evinde kalmiyor:) dubleksin sadece on cephesi acik bide cati kati iste onun disinda alt ust yanlar hep dolu bakalim 400 500 e raziyim ben:)
İnsallah bizim de oyle olur:) vala umutlandirdin beni sagol:)O kadar geleceğini sanmam ama sadece ön cephe açıksa çok rahat olur sizin için. Bizim ev de 3 katlı 240 m2 ve 250-300 civarı geliyor diye biliyorum. Ayrica benim odam çatıda yani ısıtmak çok zor olur genellikle ama yine de iyi ısınıyor ki ben evin en çok üşüyen kişisiyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?