- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Hanımlar geçen yıllarda bi konu açmıştım ev arıyoruz diye bu yıl gündem yine arama var henüz ev almadık sizelere sormak istediğim dublex evler nasıl ısınıyor illa soba gereklimi yoksa asansörlü dairemi uygun 32 yaşında bedensel ve yürüme engelim var ayrıca 2010 yılından beri oksijen kullanıyorum dublex düşünüyorum kendime ait bahçem olsu yiyim içim ama kışın nasıl ısıtırım yoksa asansör mü uygun yorumlarınızı bekliyorum
Kusura bakmayın ama engeliniz var ise nasıl uğraşacaksınız? Ben üç kez fıtık ameliyatı oldum ev süpüremiyorum korkudan bende 32 yaşındayım evim dublex 5+1 ve şu anda mutfak Ve yatak odasını arada bir oturma odasını kullanıyorum ben de 2+1 eve geçmeyi düşünüyorumHanımlar geçen yıllarda bi konu açmıştım ev arıyoruz diye bu yıl gündem yine arama var henüz ev almadık sizelere sormak istediğim dublex evler nasıl ısınıyor illa soba gereklimi yoksa asansörlü dairemi uygun 32 yaşında bedensel ve yürüme engelim var ayrıca 2010 yılından beri oksijen kullanıyorum dublex düşünüyorum kendime ait bahçem olsu yiyim içim ama kışın nasıl ısıtırım yoksa asansör mü uygun yorumlarınızı bekliyorum
Kusura bakmayın ama engeliniz var ise nasıl uğraşacaksınız? Ben üç kez fıtık ameliyatı oldum ev i korkudan bende 32 yaşındayım
evet sandalye kullanıyorum ama kararsız dublex mi asansörlü daire mio zaman dublex olacaksa ters dublex olsun annenizde sizde rahat edersiniz sandalye kullanıyorsanız bahçe ye girip çıkmanız kolay olur
+1Apartman dubleksinde de müstakil dublekste de oturdum. En makul ısınma doğalgaz ya da merkezi sistem. Kombiyi fullemek gerek. Özellikle üst katın ısınması zor ama faturalardan korkmuyorsan olmayacak sey değil. Soba tek odada yandığı icin tum evi ısıtmayacaktır.
Bedensel engelin de varsa dubleks düşünüyorsan mutlaka asansör yaptır ya da asansörlü ev tercih et cunku in çık derken çok zorlanırsın.
Benim naçizane Önerim, sırf bahçe icin müstakil dubleks düşünüyorsan bahçe katı düz ayak bir daire al. Bahçenin kullanımı sana ait olsun. Daha rahat edersin cunku dubleks evin temizliği kullanımı çok yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?