dublex ev nasıl ısınırrr

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.419
1.588
698
39
Hanımlar geçen yıllarda bi konu açmıştım ev arıyoruz diye bu yıl gündem yine arama var henüz ev almadık sizelere sormak istediğim dublex evler nasıl ısınıyor illa soba gereklimi yoksa asansörlü dairemi uygun 32 yaşında bedensel ve yürüme engelim var ayrıca 2010 yılından beri oksijen kullanıyorum dublex düşünüyorum kendime ait bahçem olsu yiyim içim ama kışın nasıl ısıtırım yoksa asansör mü uygun yorumlarınızı bekliyorum

Dublex daireler apartmanların son iki katında yer alır.son katlar malum zor ısınır.dublex daireler zaten büyük ve son kat olunca daha zor olur senin için.hem çatıdan su da alabilir

Apartman dubleksinde de müstakil dublekste de oturdum. En makul ısınma doğalgaz ya da merkezi sistem. Kombiyi fullemek gerek. Özellikle üst katın ısınması zor ama faturalardan korkmuyorsan olmayacak sey değil. Soba tek odada yandığı icin tum evi ısıtmayacaktır.
Bedensel engelin de varsa dubleks düşünüyorsan mutlaka asansör yaptır ya da asansörlü ev tercih et cunku in çık derken çok zorlanırsın.
Benim naçizane Önerim, sırf bahçe icin müstakil dubleks düşünüyorsan bahçe katı düz ayak bir daire al. Bahçenin kullanımı sana ait olsun. Daha rahat edersin cunku dubleks evin temizliği kullanımı çok yorucu.

Dubleksde üst kat güzel ısınıyor, ısınan hava yukarı çıktığı için. Ama muhakkak çok gaz harcanıyor. Sıcağı seven biri iseniz ara kattan başka çözüm yok zaten.
Sobalı ev şehir içinde çoğu yerde yasak değil mi zaten, neden sordunuz?

Ayrıca engeliniz nedeniyle de dubleksi düşünmeyin derim. Çık in sürekli çok yorucu olabiliyor.

dublexten kastınız müstakil mi yoksa apartman dublexi mi?
ailemin kışlık evi apartman dubleksi (son kat) abamla başbaşa kalınca merdivenin üst kısmını kapattırdılar, çünkü kat kaloriferli olduğu halde çok soğuk geliyordu terastan, şu an güzel ısınıyor.
yazlığa kışın gittiğimizde ısıtamıyoruz. belki sürekli kalınsa ısınır ama ufoyla, radyatörle falan ısınmıyor mümkün değil, soba da kurulsa bir oda ısınır diğerleri buz gibi kalır yine, tek çözüm kalorifer.

Müstekil villa kaloriferli fıstık gibi ısınır. Uygun kombi şart. Belki salona klima desteği sağlanabilir. Apartman dublexide aynı aslında,soba ne alaka hiç gerek yok.

Soba gerekli mi derken?

Kalorifer olduğu halde mi soba yoksa tek başına ısı aracı olarak mi sobadan bahsediyorsunuz.

Mesela ara kat dubleksler var biraz pahalıdır ama durumunuz müsaitse alabilirsiniz güzel ısınır. Ama teras ve alt katta ters dubleks ısınmaz yani. En mantıklısı artık seyir terası yapıyorlar iyi projelerde. Balkonu bahçe gibi olan dairelerden kendinize uygun bulabilirsiniz 2 oda 1 salon vs çok çeşit var.

Bir önceki evim dublexti. Alt katı açardık, üst kat kendi ısınırdı.

Kusura bakmayın ama engeliniz var ise nasıl uğraşacaksınız? Ben üç kez fıtık ameliyatı oldum ev süpüremiyorum korkudan bende 32 yaşındayım evim dublex 5+1 ve şu anda mutfak Ve yatak odasını arada bir oturma odasını kullanıyorum ben de 2+1 eve geçmeyi düşünüyorum

hepinizin yorumları için tşk asansörlü ev iyi gibi bi araştırallım inş uygun bir ev bulurum

En mantıklısı bahçe kullanımı size ait olacak bahçe katı, yüksek giriş bir daire.

Kusura bakmayın ama engeliniz var ise nasıl uğraşacaksınız? Ben üç kez fıtık ameliyatı oldum ev i korkudan bende 32 yaşındayım

yalnız yaşamıyorum ailemle yaşıyorum şuan 2. katta oturuyorum sağolsun annem sırtında indirip çıkarıyor merdiveni

o zaman dublex olacaksa ters dublex olsun annenizde sizde rahat edersiniz sandalye kullanıyorsanız bahçe ye girip çıkmanız kolay olur

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…