dubleks evde beton merdiven

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
29
merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için üye oldum ama uzun zamandır kk okuyucusuyum. öncelıkle yanlıs yere açtıysam özür dilerim. 2+1 dubleks bi daire buldum kirası 600 çok sevindim ama içindeki merdivenler beton yani bildiğiniz apartman merdiveni. daha eve gidip bakmadım fotoğrafta böyle için ısınmadı sanki evin içinde beton merdiven olur mu ? ne gibi sıkıntısı olur ? ya da görüntü olarak duvar kağıdıyla falan kaplasam olur mu ? silersem problem cıkar gbi kaplayınca. fikrinizi yorumunuzu tecrubelerinizi beklıyorum şimdiden sagolun.
fotoğraf eklemeye calıscam
2798282808od.jpg
2798282808od.jpg
thmb_2798282804lj.jpg
thmb_2798282804lj.jpg
2798282808od.jpg

hmm kiraymış evet ya bence tutumayın v iki katlı ama gördüğüm kadarıyla küçük kullanışlı olmaz bence ya

Merdivenler mermer temizlenmesinde bir sorun yok. Sadece ciplak ayakla basinca biraz soguk olur o kadar.
Nasil beton merdiven oldugunu dusundugunuzu anlayamadim.

Mermer merdiven ama biraz zevksiz.

Kullanım açısından bir sıkıntı olmaz, silmesi falan kolay olur.

Sonuçta kira.. Daha iyisini o fiyata bulacaksan tutma.. m ühim olan içine sinmesi.. Üzerine bir şeyler sersen tuhaf durur bence, birşeyler ile kaplasan, o kaplamalarda kalkar, sonuçta hiç bir şey o kaba görüntüyü yok etmez.. Bence tutarsan eğer, hiç bir şey serme, kullandıkça neye ihtiyaç olduğunu anlarsın..

X