Dubai'ye Taşınıyorum :(

bulyonlupilavv

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
43
51
Kızlar herkese merhabalar ....
Kısmet olursa yaz'a doğru Dubai'ye taşınacağım.. Sebebine gelirsek, 2 tane kızım var ve iyi eğitim almalarını istiyorum. Benimde geçmişte Türkiye'de yaşadığım bazı travmalar var. Kızlarımında bu tarz muameleye maruz kalmalarını istemiyorum. Bu yüzden kesin gitmeye karar verdim işim de hazır. Benim tek sorunum oraya ittiğim de çocuklarıma nasıl bakıcı bulacağım? Ve çocuklarım nasıl alışacaklar ? bu süreci en kolay nasıl atlatırız ? Daha önce Dubai'ye gitmiş, yada hala orada yaşayan arkadaşlarım varsa , bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ...,
İnanın düşünmekten başıma ağrılar giriyor . ne yapacağım nasıl altından kalkacağım diye düşünmekten çok yoruldum :KK43: biri yardım edebilir mi ? Dubaide yaşam nasıldır ? çocuklarla nereye gidilir ?; nasıl daha kaliteli zaman geçirilir ? Yardımcı olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum :) Sağlıcakla kalın....

Her hangi bir bilgim yok Dubai ile ilgili ama kızlarınızla birlikte bir Arap ülkesine gitmeniz beni şaşırttı. Arapların kadınlara bakışı, giyimlere karışması her şeyi malum sonuçta.

Benim arkadaşım gezmek için turist olarak oraya gittiğinde bile başını kapattırmışlar. Gerçekten doğru yer mi sizce orası

Dubai de yasayan bir yakinim var, samimi degiliz de sosyal medyadan takip ediyorum.
Hic oyle kisitli bir hayatları var gibi durmuyorlar,kizi da kendi de surekli bikinili fotograflar paylaşıyor.
Tabi bu isin ic yuzunun nasil oldugunu gostermez.
Arap ulkesi fikri bana da ilginc geldi.

Dubaide yaşayan yabancılar yerli halk gibi başını kapatmak zorunda vs değil. Bu saydıklarınızı buradayken ayarlama şansınız yok mu? Oraya gidince bakıcı falan bulamazsanız ne olacak? B planı var mı?

Eger BAE vatandaşı degilseniz kiyafet, alkol vs konularinda herhangi bir kisitlama yok Dubai'de. Asiri sicak oldugu icin yasam alanlari devasa gokdelenler ve avmlerle kisitli gibi. Ama arkadaslarin da dedigi gibi konu cocuklarinizin egitimi ise Dubai degisik bi tercih olmus.
Bakici konusunda endise etmeyin. Ulkede bunun icin calisan Filipinli, Taylandli kadin bulunuyor. Danışmanlık sirketi araciligiyla bulabilirsiniz hemen.

Yaninizda beni de goturun , hem senin cocuklarina hemde kendi cocuklarima da bakarim :KK48:.. Yazin tasinacaksan.. Işe başlamadan, bir kac hafta onden gitmen gerekli degilmi.. Kendine ev ve cocuklar icin kreş veya bakici bulman icin..

dubai arap ülkesi gibi değil arkadaşlar gayet modern bir yer..

Dubai arap ulkesi gibi degil,orali komsularim var cok degisikler ve bizlerden farklilar modern bir tarzlari var
Konu sahibi bana bir is bul ben de geleyim ya
Isi nasil buldun?

he gidek valla.. muhtemelen büyük otellerin birindedir bulduğu iş..

X