Dubai yurtdışı

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
117
40
39
merhaba açıkçası konuyu tam olarak nereyi açacağımı bilemediğim için burayı açtım eğer yanlış açtıysam kusura bakmayın benim sorum malum Ocak ayından itibaren yurtdışından telefon kayıtları 30.000 TL civarında olacak o yüzden yurtdışıdan yeni yıldan önce telefon almak istiyorum en mantıklı Dubai geldi turla birlikte gidip telefon alıp Türkiye’de yılbaşından önce kayıt ettirmek istiyorum sormak istediğim bu durumu önceden yapan var mı telefonlarda stok olmadığı ile ilgili bir paylaşım gördüm doğru mudur yakın zamanda giden varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim

Dubai fiyatlarına baktın mı? Ben Amerika’dan aldım geçen yıl burda kayıt yaptırdım. Sadece telefon alışverişi yapacaksan Gürcistan daha mantıklı gibi çanta ayakkabıda alırım diyosan git tabi Dubai’ye :)

Sadece telefon için gidecekseniz Gürcistan daha mantıklı. Ama başka alışveriş yapacaksanız Dubai alışveriş cenneti Alışveriş festivali vardı. 8 Aralık’ta başlayacakmış. O zaman gidebilirsiniz. Ben en son 10 sene oldu heralde gideli. Şimdi nasıldır bilmiyorum ama Dünyaca ünlü markaların en son kreasyonlarını buluyordum. Avm’leri haritayla geziyorsun. Devasal büyüklükte.

Eklentiler

• 3E25B672-DB81-4B1F-B1F2-9CE968754679.jpeg
    246,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…