Dubai Paylasim Alani(Fotograf)

evet komşu oluruz orda anaokulları kız erkek aynı sınıftadır bence ya öyle bir durum gözükmüyor. anaokulu öğretmenisin sanırım iş bulabilirsin tabi ingilizce iyi bilmek lazım. sende geçen yaz evlenmişsin sanırım aynen bende

evet temmuz 2010 da evlendim,bebek var mı sizde?anasınıfı öğretmeniyim evet şuan ingilizce çalışıyorum,haftaya da arapça kursuna gideceğiz eşimle:) belki lazım olur vaktimiz varken öğrenmeye çalışalım:)

bizde temmuz 2010da evlendikkk bebek yok cnm henüz. arapça pek lazım olmuyor orda bütün tabelalar ingilizce ve arapça. alışveriş merkezlerinde fln hep ingilizce konuşuluyor iş hayatında da ingilizce kullanılıyormuş. ama bizde eşimle oraya gidince arapça kursuna gitmeyi düşünüyoruz dil öğrenmek olsun diye yoksa bilmesenizde çok rahat yaşarsınız.

maksat dil öğrenmek olsun o zaman:) verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim,görüşmek üzere.. geldiğinde haber ver görüşelim arap çöllerinde:)

maksat dil öğrenmek olsun o zaman:) verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim,görüşmek üzere.. geldiğinde haber ver görüşelim arap çöllerinde:)
Rica ederim cnm. Zaten bundan sonra bilgi verme sırası sende, ben ekim gibi gidicem. Ben gitmeden önce sen herşeyi öğrenmiş olursun Gittiğinde bak bakalım nasılmış, yorumlarını bekliyorum. Görüşmek üzere...

görüşürüz canım facebooktan abudhabi turkısh grubuna üye ol canım ben bi çok bilgi edindim,

cok ozur dilerim biraz gec kaldim sanirim kadinlar kulubune bakmak konusunda :)
ben dubai de 2 yilimi dolduruyorum sanirim alistim artik o zaman yazdigim gibi yalnizlik da cekmiyorum artik cunku burda cok fazla turk var ve hepsi inan ki cok aktifler
bir kac mail grubu var onlardan bolca bilgi edinebilirsiniz bayanlara ozel olan bir iki grup da var

evet çok fazla türk var,tanıştım internet aracılığyla bi kaç kişiyle, umarım herşey iyi gelişir,siz hala dubai de misiniz?

ooo buradanda bayanlarin takip ettigine sevindim bak benim grup acmak aklima hic gelmemisti tebrik ediyorum....bende abudhabide oturuyorum....suan calisiyorum ama bebegim olacak.....

SunduzT'cim ne yaptınız taşındınızmı? Nasıl herşey yolundamı? Bizim 3 ayımız var daha. Ama araştırmalara devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…