siz dubai biz abu dhabi oh süper dubaiye gelme fırsatımız olursa orda da komşumuz var artık:)orada anaokulları nasıl*kız erkek öğrenciler ayrı mı derse giriyor acaba:) inşallah orda çalışabilirim ,çalışamazsam da çocuk yaparım:)
evet temmuz 2010 da evlendim,bebek var mı sizde?anasınıfı öğretmeniyim evet şuan ingilizce çalışıyorum,haftaya da arapça kursuna gideceğiz eşimle:) belki lazım olur vaktimiz varken öğrenmeye çalışalım:)
bizde temmuz 2010da evlendikkkbebek yok cnm henüz. arapça pek lazım olmuyor orda bütün tabelalar ingilizce ve arapça. alışveriş merkezlerinde fln hep ingilizce konuşuluyor iş hayatında da ingilizce kullanılıyormuş. ama bizde eşimle oraya gidince arapça kursuna gitmeyi düşünüyoruz dil öğrenmek olsun diye yoksa bilmesenizde çok rahat yaşarsınız.
Rica ederim cnm. Zaten bundan sonra bilgi verme sırası sende, ben ekim gibi gidicem. Ben gitmeden önce sen herşeyi öğrenmiş olursunmaksat dil öğrenmek olsun o zaman:) verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim,görüşmek üzere.. geldiğinde haber ver görüşelim arap çöllerinde:)
cok ozur dilerim biraz gec kaldim sanirim kadinlar kulubune bakmak konusunda :)
ben dubai de 2 yilimi dolduruyorum sanirim alistim artik o zaman yazdigim gibi yalnizlik da cekmiyorum artik cunku burda cok fazla turk var ve hepsi inan ki cok aktifler
bir kac mail grubu var onlardan bolca bilgi edinebilirsiniz bayanlara ozel olan bir iki grup da var
SunduzT'cim ne yaptınız taşındınızmı? Nasıl herşey yolundamı? Bizim 3 ayımız var daha. Ama araştırmalara devam.