Dubai Paylasim Alani(Fotograf)

Çok güzel fotograflar canım..Paylaşımın için teşekkürler,ellerine,emeğine sağlık..

Dubai sahil kenarı şehir - waterfront
Arkadaslar
Dubai' nin sahil kesimlerinde oluşturulmuş bir yaşam alanı ;

arkadaslar ben dubai de yasiyorum ama baya bi yalnizlik cekiyorum cunku calismiyorum
bu gunlerde baya bakiyorum benim gibi dubai de yasayan ve yalnizlik ceken var mi diye

arkadaslar ben dubai de yasiyorum ama baya bi yalnizlik cekiyorum cunku calismiyorum
bu gunlerde baya bakiyorum benim gibi dubai de yasayan ve yalnizlik ceken var mi diye

merhaba

dubai de yasadığınızdan bahsetmişsiniz benim de an itibariyle oralarda yaşama ihtimalim oluştu eşimin işi dolayısıyla.sanırım abu dhabi olacak.dubai ye yakın bir şehirmiş.siz hala oralardamısınız orada yaşam nasıl alışabildiniz mi merak ettim.
gerci güncel bi başlık değilmiş ama bi ümit yaziim dedim:))

Merhaba. Birleşik Arap Emirlikleri başlıkları çok fazla güncel değil zamanında bende çok yazmıştım hiç yanıt gelmemişti. Ben henüz orda yaşamıyorum ama yaz sonu Dubai'ye taşınacağız gibi gözüküyor. Ben tatil için gitmiştim çok güzeldi herşey. Biraz hayata bakış açısıyla ilgili ama çok düzenli ve stressiz bir ortamı vardı. Burdaki karmaşayı orda görmedim. Yeme içme fiyatları orda daha uygun. Giyim istediğin gibi kimse karışmıyor ve çok farklı ülkelerden insanlar var. Sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

merhaba bizimde o taraflara abu dhabi ye gelme ihtimalimiz var:)

canım Ruwai abu dhabi ye yerleşeceğiz,ben en çok oranın sıcağını merak ediyorum,nem fazla mı antalyanın havasından rahatsız olmuştum allerjik astım var,kötü mü gelir acaba orası bana? giyim açık giysek rahatsız ederler mi ne bileyim bi kural falan var mı? türkler var mı,ingilizcem çok iyi değil,2 ay sonra eşim gidecek,bende ondan 1 ay sonra gideceğim,orda görüşelim:)

Ruwai sanırım abu dhabinin sol kısmında kalıyor yani dubaiye biraz uzak gibi. o taraflar daha sıcak olabilir ben tam bilmiyorum yanlış görmediysem. ben mart ayında gittim en yüksek 32 derece fln olmuştu denize gitttiğimiz gün ama yani yazın antalyada çok daha fazla terliyordum. hatta akşamları fln üşüdüm uzun kollu giydim. şu sıralarda 30 derecelerde sıcaklık yani çok ideal. temmuz ağustos gibi biraz insanı zorluyormuş açık havada pek durmamak lazım. nem oranı beni rahatsız etmedi antalyada daha çok bunalıyordum. ama dediğim gibi temmuz ağustosta nasıl olur bilemiyorum. dubaide çok fazla turist var açık giyenlere kimse birşey demiyor ve kötü hissetmiyorsunuz. kurallar sözde kalıyor. sharjaha gitmiştik mesela orda çok açık giyilmiyor. birazda oturduğunuz yere bağlı. denize bikiniyle çok rahat girebiliyorsunuz. türk orda gezerken bile gördük varmış dubaide ve abu dhabide. ingilizce herkesin çat pat rahat anlarsınız kimse hızlı konuşmuyor. yakın zamanda gidiyorsunuz sanırım. biz ekim gibi gideceğiz. işallah herşey istediğimiz gibi olur

süper süper o zaman antalya gibi bunaltıcı bir havası olmadığına çok sevindim bizde derecenin tavan yaptığı dönemde orda olacağız:) mesaj atamıyorum canım yeteri kadar yorum yazmadığım için sanırım:) o grup sanırım eşimin söz ettiği grup ben facebook tan bi kaç grup buldum,sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar ruwais te 6 türk aile varmış komşuluk yapan,ben denize girme konusunu merak ediyordum o zaman bikinilerimi yanıma almam gerekecek:) çok teşekkür ederim canım

bir şey değil cnm işallah herşey istediğin gibi olur şimdiden komşuluk yapan bulabildiysen ne güzel işte. çok güzel bir yer kafan rahat olsun yaz ayını ve yazlık mekanları seviyorsan buraya bayılacaksın bence ben palmiye adasında denize girdim ama aklım jumeirah sahilinde kaldı çok güzeldi. biz bu yazı atlatıp öyle gideceğiz çok sıcak olmasın diye.

siz dubai biz abu dhabi oh süper dubaiye gelme fırsatımız olursa orda da komşumuz var artık:)orada anaokulları nasıl*kız erkek öğrenciler ayrı mı derse giriyor acaba:) inşallah orda çalışabilirim ,çalışamazsam da çocuk yaparım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…