arkadaslar ben dubai de yasiyorum ama baya bi yalnizlik cekiyorum cunku calismiyorum
bu gunlerde baya bakiyorum benim gibi dubai de yasayan ve yalnizlik ceken var mi diye
merhaba
dubai de yasadığınızdan bahsetmişsiniz benim de an itibariyle oralarda yaşama ihtimalim oluştu eşimin işi dolayısıyla.sanırım abu dhabi olacak.dubai ye yakın bir şehirmiş.siz hala oralardamısınız orada yaşam nasıl alışabildiniz mi merak ettim.
gerci güncel bi başlık değilmiş ama bi ümit yaziim dedim:))
Merhaba. Birleşik Arap Emirlikleri başlıkları çok fazla güncel değil zamanında bende çok yazmıştım hiç yanıt gelmemişti. Ben henüz orda yaşamıyorum ama yaz sonu Dubai'ye taşınacağız gibi gözüküyor. Ben tatil için gitmiştim çok güzeldi herşey. Biraz hayata bakış açısıyla ilgili ama çok düzenli ve stressiz bir ortamı vardı. Burdaki karmaşayı orda görmedim. Yeme içme fiyatları orda daha uygun. Giyim istediğin gibi kimse karışmıyor ve çok farklı ülkelerden insanlar var. Sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
inanamıyorum,çölün ortasında kayak merkezi,çook güzel:))
Merhaba. Birleşik Arap Emirlikleri başlıkları çok fazla güncel değil zamanında bende çok yazmıştım hiç yanıt gelmemişti. Ben henüz orda yaşamıyorum ama yaz sonu Dubai'ye taşınacağız gibi gözüküyor. Ben tatil için gitmiştim çok güzeldi herşey. Biraz hayata bakış açısıyla ilgili ama çok düzenli ve stressiz bir ortamı vardı. Burdaki karmaşayı orda görmedim. Yeme içme fiyatları orda daha uygun. Giyim istediğin gibi kimse karışmıyor ve çok farklı ülkelerden insanlar var. Sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
canım Ruwai abu dhabi ye yerleşeceğiz,ben en çok oranın sıcağını merak ediyorum,nem fazla mı antalyanın havasından rahatsız olmuştum allerjik astım var,kötü mü gelir acaba orası bana? giyim açık giysek rahatsız ederler mi ne bileyim bi kural falan var mı? türkler var mı,ingilizcem çok iyi değil,2 ay sonra eşim gidecek,bende ondan 1 ay sonra gideceğim,orda görüşelim:)
bir şey değil cnm işallah herşey istediğin gibi olurşimdiden komşuluk yapan bulabildiysen ne güzel işte. çok güzel bir yer kafan rahat olsun yaz ayını ve yazlık mekanları seviyorsan buraya bayılacaksın bence ben palmiye adasında denize girdim ama aklım jumeirah sahilinde kaldı çok güzeldi. biz bu yazı atlatıp öyle gideceğiz çok sıcak olmasın diye.