Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

evet canım okuyabilirsin
Sagol canım

Arkadaşlar sizden bisey isteyebilirmiyim. Suan kuranıma devam edemiyorum. Biliyorum cok yogunsunuz. 15. Cuz ile 22. Cüz arası alıp okuyan arkadaşlar bana destek olabilirmi regl oldugum icin okuyamiyorum. 1 hafta diye hesapliyorum kendimi abdest alinca kalan yerden ben devam edeceğim 13. ile 14. Cuzumu annem okudu kendisininde kurani oldugu icin devam edermisin diyemedim. Simdiden sagolun

Tam olarak hangi cüzler anlamadım canim

Canım ben yavaş okuyorum kendiminkileri anca yetiştiririm inşallah yoksa İnan ki çok almak isterdim

Canım ben yavaş okuyorum kendiminkileri anca yetiştiririm inşallah yoksa İnan ki çok almak isterdim
Sagol canım düşünmen yeterli

Tedavimden sonra negatif sonuclaninca ilacları bıraktığımda eskiden 2-3 gün icerisinde regl olurdum. Bu en son tedaviden sonra 14 gün sonra hastalandım cok kötü oldum. Ben baş ağrisindan baska ağrı bilmezdim. Karın ağrısi 2 gündür cok etkiledi beni, zor oldum tam atlatamadım. Karın şişkinliği de desen öyle bir garip geciriyorum. 14 gün boyunca bekledim olmam zannediyordum. Kuranımda kaldı. Arkadaslar cok yogun olursa ayri bir konu açıp rica edecegim Kadir gecesesine kadar bitirmekti muradım. Ne zaman biteceği de belli degil bir hafta bekleyeceğim artık

Rabbim hepimize hayırlı şifalar versin inşallah canım bende 2 ay olacak nerdeyse hasta olmadık söktürücü kullanıyorum şuan bakalım ne zaman gelecek olmakta bi dert olmamakta bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…