- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.641
Allah sizden razı olsun çol emeğiniz var dualarımızda Rabbim karşılığını kat kat versin❤❤Aldığım 15000 y musavvir esmasından 4000 kaldı biter inşallah sonra 20000 olrak okuyacagim bütün ara vererek okudum sonuna getirdim. Rabbim kabul eylesin insallah
Cümlemizden razı olsun canımAllah sizden razı olsun çol emeğiniz var dualarımızda Rabbim karşılığını kat kat versin❤❤
evet canım okuyabilirsinCanım kalan 4000 de okudum.
Tevhid almıstim esmalar dışında tevhidte hastayken abdestsiz okunabilirmi
Sagol canımevet canım okuyabilirsin
Tam olarak hangi cüzler anlamadım canimSagol canım
Arkadaşlar sizden bisey isteyebilirmiyim. Suan kuranıma devam edemiyorum. Biliyorum cok yogunsunuz. 15. Cuz ile 22. Cüz arası alıp okuyan arkadaşlar bana destek olabilirmi regl oldugum icin okuyamiyorum. 1 hafta diye hesapliyorum kendimi abdest alinca kalan yerden ben devam edeceğim 13. ile 14. Cuzumu annem okudu kendisininde kurani oldugu icin devam edermisin diyemedim. Simdiden sagolun
Canım 15-16-17-18-19-20-21-22. CüzlerimTam olarak hangi cüzler anlamadım canim
Canım ben yavaş okuyorum kendiminkileri anca yetiştiririm inşallah yoksa İnan ki çok almak isterdimSagol canım
Arkadaşlar sizden bisey isteyebilirmiyim. Suan kuranıma devam edemiyorum. Biliyorum cok yogunsunuz. 15. Cuz ile 22. Cüz arası alıp okuyan arkadaşlar bana destek olabilirmi regl oldugum icin okuyamiyorum. 1 hafta diye hesapliyorum kendimi abdest alinca kalan yerden ben devam edeceğim 13. ile 14. Cuzumu annem okudu kendisininde kurani oldugu icin devam edermisin diyemedim. Simdiden sagolun
Sagol canım düşünmen yeterliCanım ben yavaş okuyorum kendiminkileri anca yetiştiririm inşallah yoksa İnan ki çok almak isterdim
Rabbim hepimize hayırlı şifalar versin inşallah canım bende 2 ay olacak nerdeyse hasta olmadık söktürücü kullanıyorum şuan bakalım ne zaman gelecek olmakta bi dert olmamakta bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsunSagol canım düşünmen yeterli
Tedavimden sonra negatif sonuclaninca ilacları bıraktığımda eskiden 2-3 gün icerisinde regl olurdum. Bu en son tedaviden sonra 14 gün sonra hastalandım cok kötü oldum. Ben baş ağrisindan baska ağrı bilmezdim. Karın ağrısi 2 gündür cok etkiledi beni, zor oldum tam atlatamadım. Karın şişkinliği de desen öyle bir garip geciriyorum. 14 gün boyunca bekledim olmam zannediyordum. Kuranımda kaldı. Arkadaslar cok yogun olursa ayri bir konu açıp rica edecegim Kadir gecesesine kadar bitirmekti muradım. Ne zaman biteceği de belli degil bir hafta bekleyeceğim artık
Amin canımRabbim hepimize hayırlı şifalar versin inşallah canım bende 2 ay olacak nerdeyse hasta olmadık söktürücü kullanıyorum şuan bakalım ne zaman gelecek olmakta bi dert olmamakta bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
canım ben senin cüzlerini okurum ama aldığım tesbihlerde yardım eder misin kendi cülerim hatim yasin vs dolu hepsini bir anda okuyamamCanım 15-16-17-18-19-20-21-22. Cüzlerim
Hangi tesbihler canım yardim ederim. Butun gun bos oturuyorum bugunum.oyle gecti, Allah razi olsuncanım ben senin cüzlerini okurum ama aldığım tesbihlerde yardım eder misin kendi cülerim hatim yasin vs dolu hepsini bir anda okuyamam
senden de razı olsun canım, 4 bin temcid,7 bin tevhid,2 bin ya latif var canım hepsini okuyabilir misin ?Hangi tesbihler canım yardim ederim. Butun gun bos oturuyorum bugunum.oyle gecti, Allah razi olsun
Ya latif esmasi iile tevhidi alirim canim temcid biraz zor gibi bende de cunku 20000 ya nusavvir ve 5000 tevhid var hepsini bitirirsem alirim en sona öyle olur canımsenden de razı olsun canım, 4 bin temcid,7 bin tevhid,2 bin ya latif var canım hepsini okuyabilir misin ?
4.000 Temcid i ben alırım canımYa latif esmasi iile tevhidi alirim canim temcid biraz zor gibi bende de cunku 20000 ya nusavvir ve 5000 tevhid var hepsini bitirirsem alirim en sona öyle olur canım
Canım ya latif esması tamam okudum.senden de razı olsun canım, 4 bin temcid,7 bin tevhid,2 bin ya latif var canım hepsini okuyabilir misin ?
Evet canım4.000 Temcid i ben alırım canımDil-i bitab oda Kadir gecesine kadar dimi
Tamam canımEvet canım