- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canım Allah razı olsun Rabbim dualarımızın karşılığını verecek100 daha alıyım tefriciye gece 12 ye kadarsa madem Dil-i bitab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım Allah razı olsun Rabbim dualarımızın karşılığını verecek100 daha alıyım tefriciye gece 12 ye kadarsa madem Dil-i bitab
Canım ben tamamladım dualarımı yardım edilecek birşey varsa okuyabilirimTamam canım
Allah razı olsun canım salavat ı tefriciye okuya bilir misinCanım ben tamamladım dualarımı yardım edilecek birşey varsa okuyabilirim
100 tane alıyorumAllah razı olsun canım salavat ı tefriciye okuya bilir misin
Allah razı olsun100 tane alıyorum
Benimde hep eksik bitirmem lazım o yüzden alamıyorumKızlar ben de okumak istiyorum önceki aldıklarımı bitiremedim henüz 10 fetih 20 yasin vs okumam gerek
Bugün 12 can3ımSaliha Dil-i bitab bugün 12 mi son yarın gece 12 mi benim eksiklerim war çnkü misafirim wardı annemler falan yazamadım kuzu ?
Tamam canıö sen eksiklerini tamamlaBenimde hep eksik bitirmem lazım o yüzden alamıyorum
İnşAllah yetiştiremezsen mutlaka haber verYaa ciddimisin okuyorum aslında şuanda okuyorum hatta inşallah yetiştiririm
Tamam kuzumm fetihler bitti diğerlerinide yetiştiririm inşallah meryem süreleride yetişirseİnşAllah yetiştiremezsen mutlaka haber ver
Tamam canım çok sağol üzülme daha 3 saatimiz varDil-i bitab Saliha canım hiç müsait değildim bugün şuan yeni gördüm mesajları hep çok üzüldüm erken girseydim bayağı okurdum şimdi 300 tefriciye alıyorum bitireyim yine alırım inşallah
Kaç meryem var ben onları okuyayım sen bana 1000 tane fetih ilk ayetini oku olur mu :)Tamam kuzumm fetihler bitti diğerlerinide yetiştiririm inşallah meryem süreleride yetişirse