Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Kalan 300 ihlas 1600 TEFRİCİYE 5 fetih suresi kızlar ben daha önce aldıklarım var onları okuduğum için okuyamıyorum bitirince size yardım edicem

Canim ben 150 ihlas almistim okudum arti 100 daha okudum. 250 okumus oldum kalan 200de aliyorum.

5 adette fetih almistim 3nü okudum 2 adet kaldı.biterebilirsem birkac tane daha alirim fetih hic durmadan okudugum icin gozlerim biraz yoruldu suan ara verdim. Biran önce tamamlamaya calisiyorum. Açıkcası niyeyse çok heyecanliýim Rabbim dualar sırasında bizimde bu okumuş olduklarımızı kabul eder. Giden ve bizler icin dua eden kardesimizinde muradını nasip eylesin inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin insallah

Ayrica biz kac kisiyiz 15den fazlamiyiz canim fazlaysak herkes 100 tane tefriciye alsa biter aslinda

Canim ben 150 ihlas almistim okudum arti 100 daha okudum. 250 okumus oldum kalan 200de aliyorum.

5 adette fetih almistim 3nü okudum 2 adet kaldı.biterebilirsem birkac tane daha alirim fetih hic durmadan okudugum icin gozlerim biraz yoruldu suan ara verdim. Biran önce tamamlamaya calisiyorum. Açıkcası niyeyse çok heyecanliýim Rabbim dualar sırasında bizimde bu okumuş olduklarımızı kabul eder. Giden ve bizler icin dua eden kardesimizinde muradını nasip eylesin inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin insallah

Ayrica biz kac kisiyiz 15den fazlamiyiz canim fazlaysak herkes 100 tane tefriciye alsa biter aslinda
Amin insallh

Tamam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin, ihları okumadıysan 50 tanesini okuma @agustos71 aldım yazmış, listeyimi diyorsun listede 50 kişiden fazlayız ama şuan okuyan azız.

Tamam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin, ihları okumadıysan 50 tanesini okuma @agustos71 aldım yazmış, listeyimi diyorsun listede 50 kişiden fazlayız ama şuan okuyan azız.
Baslamadim canim okumaya alabilir arkadaş benim icin problem degil evimi toparlamaya calisiyorum kimler okuyacak belli olsa biter aslinda cok zor 2-3 kisinin bitirmesi

Merhaba ben 27. cüz ve duaları bu şekilde almıştım

YASİN-İ ŞERİF 5
MERYEM SURESİ 5
FETİH SURESİ 5
FETİH SURESİ İLK AYET 1000
İHLAS-I ŞERİF 1000
KELİME-İ TEVHİD 1000
SALAVAT-I TEFRİCİYE 500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN 500

Bir tek fetih suresinin ilk ayeti kaldı bu akşam Allah'ın izniyle tamamlayacağım

Merhaba ben 27. cüz ve duaları bu şekilde almıştım

YASİN-İ ŞERİF 5
MERYEM SURESİ 5
FETİH SURESİ 5
FETİH SURESİ İLK AYET 1000
İHLAS-I ŞERİF 1000
KELİME-İ TEVHİD 1000
SALAVAT-I TEFRİCİYE 500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN 500

Bir tek fetih suresinin ilk ayeti kaldı bu akşam Allah'ın izniyle tamamlayacağım
Akşamdan önce tamamlama imkanın var mı sa aksam duası yapılcak

X