- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Dil-i bitab ben sayılarımı unuttum tesbihlerimi kaç almıştım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski bakayımDil-i bitab ben sayılarımı unuttum tesbihlerimi kaç almıştım ?
EvetSaliha bu aldıklarımdan dağıtabilir miyim ?
1000 Fetih ilk ayet 1000 ihlas 10 fetih bitti kuzu tefriciyeleri dağıtsak olur mu ?Shokella 1000er ihlas tevhid salavat tefriciye ve fetih ilk ayet almışşsın hiç okumadın mı
Canım burda kimse okumuyor ki sen başkasına vermeye çalış çünkü burdaki 500 bile zpr tamamlancakKuzu Dil-i bitab tefriciye kalan sayımızı artırsak diğerleri bitince burdan alıp okusak ?
Benim kendi okumam gerken ler de var10 yasin 10 meryem 1000 tevhid 1000 tefriciye 1000 de salavat var nasıl tamamlıcaz Shokella sen tesbihleri okumaya başla ben sana surelere yardım edicem
Canım 500 ü de aldım
Kuzum toplam kalanımız ne şimdi bak benim meryem suresi iki tane okudm 8 kaldı tefriciyeleri diğer topiğe yazdım kızlar okursa diğerlerini halletmeye çalışırız ne diyosun bi yaz bakayım ikimizin toplam kalanını diğerleri bitimiş mi hep ?Benim kendi okumam gerken ler de var
10 yasin 8 meryem 1000 tefriciye 1000 tevhid 1000 salavat var.Kuzum toplam kalanımız ne şimdi bak benim meryem suresi iki tane okudm 8 kaldı tefriciyeleri diğer topiğe yazdım kızlar okursa diğerlerini halletmeye çalışırız ne diyosun bi yaz bakayım ikimizin toplam kalanını diğerleri bitimiş mi hep ?
500 Fatma aldı10 yasin 8 meryem 1000 tefriciye 1000 tevhid 1000 salavat var.
1000 er tesbihlerden yaz demişsin ben de yazdımKız salvattamı war ben niye görmedim ? Dil-i bitab