- 16 Mart 2018
- 95
- 89
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin canım, Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsinTamam canım rabbim kabul etsin inşallah. Dualarımız kabul olsun. Nasipse bayramda transferim olacak. Dualarımız vesile olsun inşallah
iş yerindeyim şuan ama en geç saat 8 e kadar bitirmiş olurum
Akşam 11 12 ye e kadar vaktimiz var tefriciye de 1000 kaldı 4400 de salavat cekeceğiz o da eklenmiş duaya
Ay çok güzel bir hber salavat eksiğimiz vardı, canım saylar verilmiş hatmi bi kaç gün sonra dualatalım olur muCnm 5000 salavat 1 de hatim eklermisin berat gecesi yapılacak duaya
Allah kabuş etsin canım bu arafa. Çpl mutlu oldum :)Cnm 5000 salavat 1 de hatim eklermisin berat gecesi yapılacak duaya
Salavat ta eksiğimiz vardı onu kattık canım kadir gecesine bekletmeyelim canım seher dönmeden dualatırız orda. Baska dualarda okuru zO zamna kadir gecesine ekletelim cnm hatmi olurmu Salavat-ı isterseniz berat gecesine ekleriz
Tamam cnm olur o zamanSalavat ta eksiğimiz vardı onu kattık canım kadir gecesine bekletmeyelim canım seher dönmeden dualatırız orda. Baska dualarda okuru z
Canım tefriciyedeki gruptaki arkadaş için 404 adet okuyacaktık ya okuduğum 300 taneyi eksiğimize ekleyebilirsin istersen. Ben de o arkadaş için okuduğumu bir iki gün geç bitiririm gerekirse4400 salavat 1000 tefriciye eksiğimiz var
Canım bu dua için abdestli okuyoruzama bu hatime özel sen mazeretliydin değil miCanım tefriciyedeki gruptaki arkadaş için 404 adet okuyacaktık ya okuduğum 300 taneyi eksiğimize ekleyebilirsin istersen. Ben de o arkadaş için okuduğumu bir iki gün geç bitiririm gerekirse
Hem de Hanifenin yarın bat günü bitse iyici olurCanım tefriciyedeki gruptaki arkadaş için 404 adet okuyacaktık ya okuduğum 300 taneyi eksiğimize ekleyebilirsin istersen. Ben de o arkadaş için okuduğumu bir iki gün geç bitiririm gerekirse
Tamam canım pekiHem de Hanifenin yarın bat günü bitse iyici olur