- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin insAllah canim, normal mi oldu peki lekelenme mi olduYok canım son 3 aydır falan öyle oluyo bende anlamadım hormonlarım iyice kafayı yedibu ayda kistim vardı o gitmiş çok şükür bu ay çalışmalara başladık bakalım Rabbim inşallah tez vakitte sevindirir hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahh
Normal oldu canım bayağı ağrılıda geçirdimAmin insAllah canim, normal mi oldu peki lekelenme mi oldu
O zaman sorun yoktur Allahin izni ileNormal oldu canım bayağı ağrılıda geçirdim
Canim baska dua okumak ister misin:)kafa işte bin beşyüz yazacaktım niye öyle yazdım acaba bende şok allah razı olsunki farkettin normalde selavat sayfamız var oraya biriktiriyorum toplu topluyüz bin yüzelli bin aklım oraya gitti her hal
Cansucum diger okumalarimiza katilmak ister misinCanım ben 14.cuzu almıştım okudum secde ayeti vardı secdesini de kıldım Allah kabul eder inşallah
2 yasin ve 1 meryem suresi okudum canım diğerlerini de bitirince yazıcam inşAllah
Fetih ilk ayeti kac okun canim22.cüz
2 Meryem süresi
2 Yasin
1 fetih süresi
100 ihlas
1000 tefriciye
1000 salavatı Şerif
Okudum canım bi 100 adet fetih süresi kaldı onuda okurum inşallah hatta onu 1000 tane okuya bilirsem okurum rabbim kabul etsin Allah ım başkalarına bakıpta özenip ağlayan gözlerden eylemesin aminDil-i bitab
Aldiklarini okudun mu canim tekrar biseyler almak ister misincanim benden 4 tane daha meryem suresi eklermisin. Allah kabul etsin insallah. 3. cüzü bitirince yazacagim tekrar
Canim tekrar dua almak ister misiDil-i bitab canim 17 yasin 5300 tevhid 7250 tane de Rabbi hebli mines salihin okudum bagisladim
Canim baska dua sure almak ister misinCnm ben aldığım 2 yasin 1000 salavat ve 500 ihlası şerifi okudum Rabbim kabul etsin
Aldiklarini okuduysan baska dua almak ister misinBenimkiler yazıldı mı acaba
Baska dua sure okumak ister misin1000 kelime-i tevhid 200 ihlas okudum. Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Zehram dua okumaya devam ediyorz katilmak ister misin?
Aldiklarinizi okuduysaniz tekrar okumak ister misiniz100 ihlas
1000 Kelime-i Tevhid
1000 Salavat-ı Şerif aldım....
Fazla okuyabilirsem yazarım inşallah
Teşekkürler veson
S.a arkadaşlar bende hatimlere katılmak istiyorum.bana bir tane cüz yazar mısınız
Birde son tarih ne zaman
Allah kabul etsin
Benim dilegim.hayırlı saglıklı bir evlat
2. Tüp tedavime Haziran da baslayacagım
Canim okumalara dem ediyoruz tekrar almak ister misinÂmin inşallah
Canim tekrar dua almak ister misinAldığım 5000 kelime-i tevhidi okudum.Allah kabul etsin inşallah
Esercim okuduklarini.yazmadin:)Canım hatime değil de diğer dualara eşlik etmek isterim başladım bile hatta en kısa zamanda sayıları bildireceğim
Canim tekrar bir seyler okumak.ister misinCanimm 500 ihlas okudum ALLAH kabul etsin insallah müsait olunca araniza katilirim ❤@nergismor ❤
100 tane okudum bitti canımFetih ilk ayeti kac okun canim