- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canim yaziyorum onu da.Dil-i bitab 700 tane de tefriciye okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim yaziyorum onu da.Dil-i bitab 700 tane de tefriciye okudum
2 yasin ve 1 meryem suresi okudum canım diğerlerini de bitirince yazıcam inşAllahBen aşağıdakileri alabilirim canım;
3 yasin
1 meryem suresi
1 de cüz hangisini istersen yaz
Dil-i bitab
Tamam canim Allah kabul etsin2 yasin ve 1 meryem suresi okudum canım diğerlerini de bitirince yazıcam inşAllah
Canim sana 20 ihlas yazmistim 100 okudun değil mi22.cüz
2 Meryem süresi
2 Yasin
1 fetih süresi
100 ihlas
1000 tefriciye
1000 salavatı Şerif
Okudum canım bi 100 adet fetih süresi kaldı onuda okurum inşallah hatta onu 1000 tane okuya bilirsem okurum rabbim kabul etsin Allah ım başkalarına bakıpta özenip ağlayan gözlerden eylemesin amin Dil-i bitab
Canım tamam 22 cüz 2 Meryem süresi 2 Yasin 1 fetih 20ihlas tesbihlerdende 1000 net tane okurum inşallah
Evet canım 100 okudumCanim sana 20 ihlas yazmistim 100 okudun değil mi
Fetih süresinin son ayetini 100 tane demiştim ama okuya bilirsem 1000 tane okurum yazarımwagen bu şekilde yazmistim canim sadece fetih 100 yazdim
Tamam canim Allah kabul etsin almis miydin tefriciyeyiBen s.tefriciye okuyacaktım ama regl sebebiyle okuyamıyorum onun dışında 1000 ihlas ve 1000 k.tevhid okudum
Okuduklarin bu aldiklarin mi yoksa bunlara ek mi canim @glmserser
Ay canım pardon s.tefriciye demişim s.şerife diyecekken o aldiklarimdan sadece s.serifeyi tamamlayamadan regl girdi malesef 500 okumuştum eğer adetli okunuyorsa onu da bitiririmOkuduklarin bu aldiklarin mi yoksa bunlara ek mi canim @glmserser
Ay canım pardon s.tefriciye demişim s.şerife diyecekken o aldiklarimdan sadece s.serifeyi tamamlayamadan regl girdi malesef 500 okumuştum eğer adetli okunuyorsa onu da bitiririm
Yarın çekerim inşallah haber veririm bi de 2 cüz yaz bana galiba 18 19 var sıradaإِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا **FETİH SURESİ İLK AYET-İ KERİMESİ 24.484 okuyacağız. Şuan çok az okumuşuz biraz agirlik verelim arkadaslar.
Tamam Hanifem MasaAllah bereketli oldu 5.hatmimiz olucak insAllahYarın çekerim inşallah haber veririm bi de 2 cüz yaz bana galiba 18 19 var sırada
Bi tane Hatim bitirmek üzereyim bitince haber vericem onu da eklersin gülüm
Beraat kandiline kadar bir hatim daha istiyorum inşallah Rabbim nasip etsin ama çok yoğun çalışıyorum inşallah okuyabilirimTamam Hanifem MasaAllah bereketli oldu 5.hatmimiz olucak insAllah
Bitirwmezsen ben de yardim edebilirim insAllahBeraat kandiline kadar bir hatim daha istiyorum inşallah Rabbim nasip etsin ama çok yoğun çalışıyorum inşallah okuyabilirim