- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Allah kabul etsin canim100 kelimei tevhid
100 ihlas okudum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canim100 kelimei tevhid
100 ihlas okudum canim
Amin canim❤Cnm ben aldığım 2 yasin 1000 salavat ve 500 ihlası şerifi okudum Rabbim kabul etsin
Tamam canim Allah kabul etsin200 ihlas daha okudum canım Dil-i bitab her an hasta olabilirim o yüzden bildiriyorum hemen
Tamam Fatmacim ekliyorum Rabbim kabul etsinDil-i bitab canım 2 Yasin 200 ihlas süresi 100 de salavatı Şerif okudum onları da eklersen okudukça yine yazarım inşallah
ALLAH kabul etsin Hanifem2000 kelimei tevhid Dil-i bitab
Allah kabul etsin canim2000 kelime-i tevhid ve 100 ihlas aldım canım bugün okurum insallah
canim benden 4 tane daha meryem suresi eklermisin. Allah kabul etsin insallah. 3. cüzü bitirince yazacagim tekrarAllah kabul etsin canim
Tamam canim ekliyorum Allah kabul etsincanim benden 4 tane daha meryem suresi eklermisin. Allah kabul etsin insallah. 3. cüzü bitirince yazacagim tekrar
Allah razi olsun Allah kabul etsin canim yalniz bagislama Kabe de yapilcakti biz yapmicaktik.neyse ben.yinr de yazayim bir de Rabbi hebli missalihiyn okumuyoruzDil-i bitab canim 17 yasin 5300 tevhid 7250 tane de Rabbi hebli mines salihin okudum bagisladim
Canim gozden kacirmisim demistim ya sana yogunum diye bisey olmaz Allahin izniyle niyet ettim okudum. Digerini yazmiyormusun ozamanAllah razi olsun Allah kabul etsin canim yalniz bagislama Kabe de yapilcakti biz yapmicaktik.neyse ben.yinr de yazayim bir de Rabbi hebli missalihiyn okumuyoruz
Canim gozden kacirmisim demistim ya sana yogunum diye bisey olmaz Allahin izniyle niyet ettim okudum. Digerini yazmiyormusun ozaman