- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.421
Bnde okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımTevhidi herkes bitirmedi daha canim bitince gecicez
Merhaba bende katılmak istiyorum ...Benim az kaldi bugün bitiririm
Tabiki bir sonraki duada eklerim hepimiz ayni niyetle okuyoruz yalnz:Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak icinMerhaba bende katılmak istiyorum ...
Canim sure kisa degildi 11 gun oldu duaya baslayali gec bile kaldik kaldi ki zor bi dua da degil. Surekli girmene gerek yok ki dua baslayinca girip bitirince yazarsin ben sureyi mumkun olduğunca herkesin okuyabilecgi kadar uzun tutmaya calisiyorum bitiremeyenlere de bi kac gun daha musade ediyoruz daha da esnek olunca kimse takmiyor ve aksiyor uzuyor canim.mrhba cnm burada msjlar anlık oluyor ve ben yetişemiyorum. Günde bir kere anca girebiliyorum bazen hiç giremiyorum bile nete. o yüzden okuyacağımız duaların sürelerini kısa tutmasak. ? Ben sınava çalışmaya başladım günlerim yoğun geçiyor. Oyüzden belki dualara katılamayabilirim
anladım cnm heralde ben görmedim o süreyi. zaten sen bu düzeni çok güzel yapıyorsun. allah razı olsun.Canim sure kisa degildi 11 gun oldu duaya baslayali gec bile kaldik kaldi ki zor bi dua da degil. Surekli girmene gerek yok ki dua baslayinca girip bitirince yazarsin ben sureyi mumkun olduğunca herkesin okuyabilecgi kadar uzun tutmaya calisiyorum bitiremeyenlere de bi kac gun daha musade ediyoruz daha da esnek olunca kimse takmiyor ve aksiyor uzuyor canim.
Cümlemizden razi olsun canim sikinti etme okuyamazsan 1 2 gun gec.bitiriverirsin tevhidi ben 100 tane fazla okumusum sayindan düş canimanladım cnm heralde ben görmedim o süreyi. zaten sen bu düzeni çok güzel yapıyorsun. allah razı olsun.
Cümlemizden razi olsun canim sikinti etme okuyamazsan 1 2 gun gec.bitiriverirsin tevhidi ben 100 tane fazla okumusum sayindan düş canim
Bir sonra ki duada eklerim canimBende katılmak isterim canım
Canim bugün biter benim.2000 kaldı.yardım ederseniz da daha erken okunmus olur.en geç aksama kadar surer
Okuyabilirsem yazarim canimCanim bugün biter benim.2000 kaldı.yardım ederseniz da daha erken okunmus olur.en geç aksama kadar surer