- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.401
MAŞAALLAH SÜBHANALLAH bitanem RABBIM tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin INŞAALLAH RABBIMKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAŞAALLAH SÜBHANALLAH bitanem RABBIM tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin INŞAALLAH RABBIMKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Kız tahminlerin doğru çıktı bu hamilelik takvimi ne güzel oldu çok mutlu oldumKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
2 aydir mi 3 aydir mi koyuyordum adet basinda ama onla alakasi yok tedavi oldumKız tahminlerin doğru çıktı bu hamilelik takvimi ne güzel oldu çok mutlu oldum
Biliyorum iyi geldi koymak işte ne güzel :) topik acacakmissin benide ekle2 aydir mi 3 aydir mi koyuyordum adet basinda ama onla alakasi yok tedavi oldum
Evet canim umut olsun herkeseBiliyorum iyi geldi koymak işte ne güzel :) topik acacakmissin benide ekle
Belirledigimiz dualari paylasip hepberaber okuyoruz sonra Kabe de dualanacakKızlar selam :)
Ben konunun içeriğini tam anlayamadım. Yani nasıl yapıyorsunuz? Anlatabilecek olan var mı?
Ne tedavisi oldun canım..❤❤❤2 aydir mi 3 aydir mi koyuyordum adet basinda ama onla alakasi yok tedavi oldum
Klomen kullandim 3. Ayimdi bu ay da olmazsa ara verecektim bir sure elhamdulillah oldu❤❤Ne tedavisi oldun canım..❤❤❤
Rabbim tamamına erdirsin canım..Klomen kullandim 3. Ayimdi bu ay da olmazsa ara verecektim bir sure elhamdulillah oldu❤❤
Aminnn aminnn amin.Rabbim tamamına erdirsin canım..
İnşaallah cennet kokusunu içine çekmekte nasip olur ❤❤❤
Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaallah hayırlı mübarek olsun çok sevindim . Inan kabede dua ederken eşime de dedim bak bu dua grubundaki çoğu kişi hayırlı bebekler istiyor bizim gibi sende dua et diye . Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşaallah. Grup açsan dua grubunda hamile kalanlar umut olur herkese .Aminnn aminnn amin.
Amin Allah razi olsun canim Rabbim isteyen herkese versin bu hasretle yandirmasin kimseyi .gebelik bolumune actim canimCanım Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaallah hayırlı mübarek olsun çok sevindim . Inan kabede dua ederken eşime de dedim bak bu dua grubundaki çoğu kişi hayırlı bebekler istiyor bizim gibi sende dua et diye . Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşaallah. Grup açsan dua grubunda hamile kalanlar umut olur herkese .