- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.381
Tevhid olabilir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimCanim 5 tane mi kaldi
Canim alabilenlerle okuruz Allah in izniyleSirayla hepsini okuyabiliriz bence Cuzu herkes alamayabilir. Normalde okuduklarimizda var burda grup halinde okunanlarda var
Bu pek mumkun degil canim cok uzun sürerBence herkese 1 hatim ve tevhit okuyalım öncelikle ve gunu 1 hafta yapalım kızlar
Ve Aleykum selam Tabiki canim❤ paylastik tevhidi ama yeniden pay edeyim durSelamın aleyküm kızlar benide araniza alabilirmisiniz elimden geldiğince okurum ALLAH'IN izniyle
Saol kuzum ya bayadır yoğunluğum vardı şimdide ALLAH'IN izniyle tüp bebeğe tekrar başlamayı istiyorum INŞAALLAHVe Aleykum selam Tabiki canim❤ paylastik tevhidi ama yeniden pay edeyim dur
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasinSaol kuzum ya bayadır yoğunluğum vardı şimdide ALLAH'IN izniyle tüp bebeğe tekrar başlamayı istiyorum INŞAALLAH
Aminnn bitanemRabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
Canim ben bu aralar baya yoğunum.okuyabildigimi okurum ama erken bitiremeyebilirim.70.000 tevhid okuyoruz.HERKES 6400 TANE OKUYACAK. SURE 11 EKİM SAAT 15.00 E KADAR
99 LA İLAHE İLLALLAH DİYİP 100. DE LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜR RASULULLAH DİYEBİLİRSİNİZ.
SAYİMİZ DEĞİŞTİ
- C cansu_tr
- nursevdi
- nyks_42
- Yarimm66
- Stardust07
- annesinineseri
- S Sabr-Sukur-Dua
- arkeolog0635
- Dil-i bitab
- Umutvar123
- Hercai91
Yaaaaaaa çok sevindim. Tuylerim diken diken oldu. ❤❤❤❤ Rabbim tamamına erdirsin canım benimKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun