- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.281
Okudukca alirsin canim gucun yettigi kadar200 munciye 500 de ihlas aldim canim daha cok almak istiyorum ama yogunum yetistiremem duasina diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudukca alirsin canim gucun yettigi kadar200 munciye 500 de ihlas aldim canim daha cok almak istiyorum ama yogunum yetistiremem duasina diye korkuyorum
Tamam canim beraber okuruz insAllah kotu bir şey yoktur canimDil-i bitab canım merhaba; ben temcid okuyamadım canım daha dogrusu hic vaktim olmadı 2 gundur hastaneye gidip geliyorum birde kışa hazırlik yapiyorum aksama pertim çıkıyor. 7000 tana kaldi temcidim simdiye kadar bitirmiştim. Ancak işler girince araya kaldı ben gecede olsa 1000 tane bile olsa okumaya calışıcam diger arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi kahverengi lekenlenmem devam ediyor ve suan hastanede kadın dogumda bekliyorum. Test yaptim negatif ciktı muhtemelen enfeksiyon kaptım insallah bisey cıkmaz
Canım 2.000 i ben aldım Kalan 5.000 şimdilik
Tamam canim beraber okuruz insAllah kotu bir şey yoktur canim
Canım 2.000 i ben aldım Kalan 5.000 şimdilik
1500 daha okudum canım Kalan 3.500 Temcid Dil-i bitab
Allah razı olsun sizden tesekkur ederimCanim 1000 temcid aliyorum
500 de ihlas
E bişey demedi mi canım doktor bizede haber verAllah razı olsun sizden tesekkur ederim
Günlerdir bitmeyen kahverengi lekelenmem var korktum açıkcası herseye engel oldu bu lekelenmem doktora o yuzden geldim. Simdi yine bekliyorum sonuç gosterecegim. Agrilarimda vardi kasıklarimda bilmiyorum neden oluyor
Sonuc ne ol du canimAllah razı olsun sizden tesekkur ederim
Günlerdir bitmeyen kahverengi lekelenmem var korktum açıkcası herseye engel oldu bu lekelenmem doktora o yuzden geldim. Simdi yine bekliyorum sonuç gosterecegim. Agrilarimda vardi kasıklarimda bilmiyorum neden oluyor
Sen yumurta buyutucu hangi ilaclari kulandim canim fazla kilon var miPcodan dolayı lh hormonum yine yuksek geldi 23 gibi bir deger cikti. Zaten biliyorum ileri derece pco oldugumu benim bildigim seyleri yine bana anlatti kesilmis lekelenmen gorunurde bisey yok dedi boş bosuna vücuda ilaç girmesin dedi. Senin icin tfk tedavi tüp bebek dye bahsetti sokturucu kullanacagım adet gormek icin
Tedavilerimde iğne kullanıyorum canım 68 kiloyum ve diyet yapıyorumSen yumurta buyutucu hangi ilaclari kulandim canim fazla kilon var mi
Canım kullandım doktor takibine gitmem lazımdı ama araya bayram girince doktor yoktu diye gidemedim bu ay takipsiz kullandım sonuç ne olur bilmiyorum inşallah işe yarar dua edin yoksa bi daha kullanacam doktor takibiyle beraberftmclk canim sen femara kullancaktin ise yaradi mi ne oldu
Anladim kilo çok önemli bizde tedavi ile bile olsa zayif olmak her zaman arti pcolular için ben de diyetteyim ideal kilomiza ulastigimizda bir şeyler yoluna girer insAllahTedavilerimde iğne kullanıyorum canım 68 kiloyum ve diyet yapıyorum