Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

KABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK HATİMLER

70 BİN TEMCİD KALAN:9.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:8.650

4444 SALAVAT I TEFRİCİYE HATMİ KALAN :3600
1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 650

70 BİN TEMCİD KALAN:9.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:8.000

1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 600

Hayirli geceler yeni eve girdim ve ayak bileklerimi hissetmiyorum Rabbim cok zor oralar öyle birsey ki ölüm binamızda kol geziyor yarın komsumun en acı günu kardesini topraga verecek insallah simdi tesbihatı bitiririm. Yarin yine müsait olamaz eğer ölümler hastalıklar ciddi anlamda benim psikolojimi bozdu paronaya oldum. RABBIM ne verirse versin hayırlisini versin

Hayirli geceler yeni eve girdim ve ayak bileklerimi hissetmiyorum Rabbim cok zor oralar öyle birsey ki ölüm binamızda kol geziyor yarın komsumun en acı günu kardesini topraga verecek insallah simdi tesbihatı bitiririm. Yarin yine müsait olamaz eğer ölümler hastalıklar ciddi anlamda benim psikolojimi bozdu paronaya oldum. RABBIM ne verirse versin hayırlisini versin
Allah Rahmet eylesin. Her Canli Olumu Tadacaktir.

Ne yazdığımı da bilememisim lafdan lafa atlamışım mesajimda yorgunluktan

Hayirli geceler yeni eve girdim ve ayak bileklerimi hissetmiyorum Rabbim cok zor oralar , öyle birsey ki ölüm binamızda kol geziyor yarın komsumun en acı günu kardesini topraga verecek, insallah simdi tesbihatı bitiririm. Yarin yine müsait olamaz isem gece okuma yapmayi dusunuyorum. ölümler hastalıklar ciddi anlamda benim psikolojimi bozdu paronaya oldum. RABBIM ne verirse versin hayırlisini versin

Simdi düzenledim mesajimi

Oyle canim daha gecen komsum konusuyordu kardesi hakkında baba olacak diye 7 aylık hamile esi var onuda hastaneye kaldırmışlar ve herkesten herseyden uzak tutuyorlar erken dogum durumu olabilirmiş cok zor bir durum. Rabbim yardimcilari olsun
İmtihan dünyası işte Rabbim imtihan yollarında yürürken rahmetinden ümit kesmekten sana sığınırız takdir senindir sabır bizim :dua: Rabbim sabır versin

Oyle canim daha gecen komsum konusuyordu kardesi hakkında baba olacak diye 7 aylık hamile esi var onuda hastaneye kaldırmışlar ve herkesten herseyden uzak tutuyorlar erken dogum durumu olabilirmiş cok zor bir durum. Rabbim yardimcilari olsun
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir ihsan eylesin Hz Omer demis ki olumu yattiginda yastiginin altinda kalktiginda burnunun ucunda bil.Her daim bu suurla yasamamiz ,Atacagimiz her adimda Rabbimizin rizasini gozetmemiz gerekiyor

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir ihsan eylesin Hz Omer demis ki olumu yattiginda yastiginin altinda kalktiginda burnunun ucunda bil.Her daim bu suurla yasamamiz ,Atacagimiz her adimda Rabbimizin rizasini gozetmemiz gerekiyor
Ölüm çok yakınimizda mühim olan ölmeden önce ne yaptık neler kazandık ki ahirette kazandıklarimız bize fayda sağlasın yine de çok zor insanız Rabbim bir yürek vermiş herseye dayanıyor yuva dagıldı Allah yardimcilari olsun akşam duası olacak nasip olursa gidecegiz

Kalan 4000 adet tevhitte bitti tamamlanmiş oldu bòylelikle,

Ölüm çok yakınimizda mühim olan ölmeden önce ne yaptık neler kazandık ki ahirette kazandıklarimız bize fayda sağlasın yine de çok zor insanız Rabbim bir yürek vermiş herseye dayanıyor yuva dagıldı Allah yardimcilari olsun akşam duası olacak nasip olursa gidecegiz

Kalan 4000 adet tevhitte bitti tamamlanmiş oldu bòylelikle,
Aynen canim Rabbim dagina gore duman kaldurahilecegimiz kadqr yuk veriyor
Allah kabul etsin

70 BİN TEMCİD KALAN:4.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:8.000

1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 600[/QUOTE]

70 BİN TEMCİD KALAN:0
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:7.000