- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.261
150 ihlas okudum kalan 8650
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canımAllah sifa versin inisAllah.
Allah Rahmet eylesin. Her Canli Olumu Tadacaktir.Hayirli geceler yeni eve girdim ve ayak bileklerimi hissetmiyorum Rabbim cok zor oralar öyle birsey ki ölüm binamızda kol geziyor yarın komsumun en acı günu kardesini topraga verecek insallah simdi tesbihatı bitiririm. Yarin yine müsait olamaz eğer ölümler hastalıklar ciddi anlamda benim psikolojimi bozdu paronaya oldum. RABBIM ne verirse versin hayırlisini versin
Ne yazdığımı da bilememisim lafdan lafa atlamışım mesajimda yorgunluktanHayirli geceler yeni eve girdim ve ayak bileklerimi hissetmiyorum Rabbim cok zor oralar öyle birsey ki ölüm binamızda kol geziyor yarın komsumun en acı günu kardesini topraga verecek insallah simdi tesbihatı bitiririm. Yarin yine müsait olamaz eğer ölümler hastalıklar ciddi anlamda benim psikolojimi bozdu paronaya oldum. RABBIM ne verirse versin hayırlisini versin
Oyle canim daha gecen komsum konusuyordu kardesi hakkında baba olacak diye 7 aylık hamile esi var onuda hastaneye kaldırmışlar ve herkesten herseyden uzak tutuyorlar erken dogum durumu olabilirmiş cok zor bir durum. Rabbim yardimcilari olsunAllah Rahmet eylesin. Her Canli Olumu Tadacaktir.
İmtihan dünyası işte Rabbim imtihan yollarında yürürken rahmetinden ümit kesmekten sana sığınırız takdir senindir sabır bizim Rabbim sabır versinOyle canim daha gecen komsum konusuyordu kardesi hakkında baba olacak diye 7 aylık hamile esi var onuda hastaneye kaldırmışlar ve herkesten herseyden uzak tutuyorlar erken dogum durumu olabilirmiş cok zor bir durum. Rabbim yardimcilari olsun
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir ihsan eylesin Hz Omer demis ki olumu yattiginda yastiginin altinda kalktiginda burnunun ucunda bil.Her daim bu suurla yasamamiz ,Atacagimiz her adimda Rabbimizin rizasini gozetmemiz gerekiyorOyle canim daha gecen komsum konusuyordu kardesi hakkında baba olacak diye 7 aylık hamile esi var onuda hastaneye kaldırmışlar ve herkesten herseyden uzak tutuyorlar erken dogum durumu olabilirmiş cok zor bir durum. Rabbim yardimcilari olsun
Ölüm çok yakınimizda mühim olan ölmeden önce ne yaptık neler kazandık ki ahirette kazandıklarimız bize fayda sağlasın yine de çok zor insanız Rabbim bir yürek vermiş herseye dayanıyor yuva dagıldı Allah yardimcilari olsun akşam duası olacak nasip olursa gidecegizAllah rahmet eylesin geride kalanlara sabir ihsan eylesin Hz Omer demis ki olumu yattiginda yastiginin altinda kalktiginda burnunun ucunda bil.Her daim bu suurla yasamamiz ,Atacagimiz her adimda Rabbimizin rizasini gozetmemiz gerekiyor
Aynen canim Rabbim dagina gore duman kaldurahilecegimiz kadqr yuk veriyorÖlüm çok yakınimizda mühim olan ölmeden önce ne yaptık neler kazandık ki ahirette kazandıklarimız bize fayda sağlasın yine de çok zor insanız Rabbim bir yürek vermiş herseye dayanıyor yuva dagıldı Allah yardimcilari olsun akşam duası olacak nasip olursa gidecegiz
Kalan 4000 adet tevhitte bitti tamamlanmiş oldu bòylelikle,
[/QUOTE]KABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK HATİMLER
70 BİN TEMCİD KALAN:4.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:8.000
4444 SALAVAT I TEFRİCİYE HATMİ KALAN :3600
1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 600