En önemlisi canım, kilo vereceksin ben bu hastaliğa yakalandiğımda 48 kiloydum yaş ilerleyip zaman geçtikce kilo oturuyor ve vermesi çok zor oluyor tiroitte ve insulin direnci bozuklugu olunca iki katina çıkiyor tiroit ilacimın dozunu yükseltti ,bol yüruyüs başka çaresi yok, benim kilolarım yemekten degil 15 yıldır kullandiğım sokturucu ilaci dogum kontrol ilacı ve sayısiz aşilama ve tüp bebek tedavilerimde kullandığım hormon ilacları kilo aldırdi, metobolizmam çok yavaş en son kontrole gittigim diyetisyen drm cok fazla ödem var vücudum su topluyor dedi çikan sonuçta, bütün bunlar düzenli adet görmediģim için ben bebekten de geçtim benim icin önemli olan sağlığım rahimde de incelme olunca hepsi üst üstüne geldi kadın dogum dru dalga gecti benimle sadece güldüm dediklerine kac tane yumurta toplandı diye sordu en sonki toplama islemimde 30 tane toplandı 7 tane yumurta bulundu ve bunun sadece 4 tanesi iyi sonuc alindı dedim ancak yinede negatif sonuclandı diye izah ettim 30 tanemi diye gözlerini pörtletti satsana yumurtalarını dedi ne kadar ironi değilmi, sağlam yumurtam sadece 5gecmez ancak diger kalan yumurtalar resmen boş ve vücuduma ağır geliyor sizler daha baslamadinız bu ağır yola , çok zor bir ev ve bir araba parası gitmiştir tedaviye ve ben bir kere daha tedavi görüp bırakmayi düsünuyorum vücudum çok yiprandı artık
Kafa ağrittim kizlar kusura bakmayın
500 ihlas okudum canım
1000 ihlas
1000 temcid aliyorum
Fazla alinca okuyamadığım zaman ciddi anlamda moralim bozuluyor o yüzden az az alacağım bittince insallah yine alırim