- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.241
Ihlas suresi biliyormusun canım okuyabilirsin kısa sure namaz suresi olarakda okunuyor.ne okuyosunuz ki ve nasil. cok uzgunum ben arapca cat pat biliyorum kucukken ogrendigimle ki onuda unuttum. yani kendim turkcesinden okuyorum okurken . yani yapabilecegim biseymi . kendim hergun gucum yettigince bildigimce bi arkadasin tavsiyeaiyle biseyler okuyorum ama okadar
hamilemiasin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Allah kabul etsin ismini ekliyorum listeye canim
canım 1000 temcid aldım...KABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK HATİMLER
70 BİN TEMCİD KALAN:20.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:9.500
4444 SALAVAT I TEFRİCİYE HATMİ KALAN :3600
1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 650
@sabr-Sukur-Dua @Eren61 suanda bu okumalar kaldi duaya katilan herkes adina niyet edip istedigimiz tesbihlerden surelerden alip okuyoruz Kabe de duasi yapiliyor isimlerimizle.hepsindn almak zorunda degilsiniz gucunuz neye yeterse.
sanirim okuyan kalanidami yazmali ben yazmadim ama dur onuda yaziyimKABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK HATİMLER
70 BİN TEMCİD KALAN:20.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:9.500
4444 SALAVAT I TEFRİCİYE HATMİ KALAN :3600
1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 650
@sabr-Sukur-Dua @Eren61 suanda bu okumalar kaldi duaya katilan herkes adina niyet edip istedigimiz tesbihlerden surelerden alip okuyoruz Kabe de duasi yapiliyor isimlerimizle.hepsindn almak zorunda degilsiniz gucunuz neye yeterse.
Birkac gune canim arkadasimiz icin uygunsa ancak dualatabiliriz canimCanim bu dualari ne zaman dualaticaksin rica etsem 4 tane butun salavati tefriciye var. Bu hafta annemin kalbi durdurulup ameliyat olcak cok riskli ona yaptik yeni.. onuda duaya katarmisin
Neyi canimCanim ben yanlis gormedim.dimi
Yok canim daha adetime var oylesine koydum :)Canim hamile misin ❤❤ okudukça yazarim canim
Tamam canim Rabbim devamini getirsin insallahYok canim daha adetime var oylesine koydum :)
Aminn hepimize na sip etsin ❤Tamam canim Rabbim devamini getirsin insallah
BebisiNeyi canim
Allah sifa versin inisAllah.Ben bugun muhtemelen bisey okuyamayacagim kızlar hastanedeyim arkadasimin yanindayım Rabbim dusurmesin buralara
Aminn cumlesine insallahS Sabr-Sukur-Dua
Rabbim Safi isminin Yuzu Suyu Hurnetine Sifa Versin. Sifa Allah tan Veren O . Allah Sifa versin inisAllah iyilesir.
Rabbim tum hastalara Sifa versin. Amin Amin Amin
Tamam canim Allah sifa versinBen bugun muhtemelen bisey okuyamayacagim kızlar hastanedeyim arkadasimin yanindayım Rabbim dusurmesin buralara
Dogru gordun ama oylesine koydum takvimi daha adete cook:)Bebisi