- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.221
Tamam canım havadandir canım :) herkesde varAyyy yazmayı unutmuşum hiç akıl kalmamış ki çok unutkanım bu aralarewt canım Ya Musavvir
Herhalde canımTamam canım havadandir canım :) herkesde var
Tamam canimicroc cnim ben fazladan 300 tevhid okumusum dusersin sayindan
ne okuyosunuz ki ve nasil. cok uzgunum ben arapca cat pat biliyorum kucukken ogrendigimle ki onuda unuttum. yani kendim turkcesinden okuyorum okurken . yani yapabilecegim biseymi . kendim hergun gucum yettigince bildigimce bi arkadasin tavsiyeaiyle biseyler okuyorum ama okadarK Khvekokusu20 L Limonagacii06 S Sabr-Sukur-Duanursevdi @umudu beklemek E Eren61 katilmak ister misiniz
Allah kabul etsin ismini ekliyorum listeye canim10.000 temcid aldim kalan 10.000
Amin.. tmm canim ismim neslihanAllah kabul etsin ismini ekliyorum listeye canim
Canim hamile misin ❤❤ okudukça yazarim canimK Khvekokusu20 canim okumalara biraz yardim edebilir misin
Canim ben yanlis gormedim.dimiicroc cnim ben fazladan 300 tevhid okumusum dusersin sayindan
Tamam canım son 2000 kaldı o zaman 2000 adet okumustumicroc canım ben 1000 musavvir okudum sen sayından düşersin
Aynen oyle oluyor canım listemiz var okunacaklar listesi ordan alıp okuyorsun bölüsüyoruz kabede Allah izin verirse dualanacakCanim ne okuosunuz tam olarak. Herkes herbirinden okuyup sayi olarakmi yazio. Bi kisi adina okunmuo sanirim. Hep birlikte sayilari tamamlayip kabedemi dualaticaksiniz