- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.021
Sagol canım sorma hiç çok etkilendim kızları perişan ne olacak bundan sonra onlar için Allah bilir Rabbim yardımcilari olsun inşallah misafirlerim benim elimi kolumu bağlıyorAllah rahmet eylesin Rabbim geride kalanlara sabır versin
ben bugün okuyup yazarım.
Amin Rabbim doğru hayırlı kapılar açsın onlaraSagol canım sorma hiç çok etkilendim kızları perişan ne olacak bundan sonra onlar için Allah bilir Rabbim yardımcilari olsun inşallah misafirlerim benim elimi kolumu bağlıyor
Sagol canım benim, evet canım yemek.yapamadim esime 2 tepsi tatlı aldirdim. Gelen gidenleri çok olur göturdüm verdim yakınlarına, kimseye muhtaç etmeden yanına aldı Rabbim çok elim bir sekilde kaybettik Rabbimin yazgısıda buymuş diyoruz. Gerçek dünyasına gitti bizlere Mevlam hayırlı ölümler nasip etsin inşallahAmin Rabbim doğru hayırlı kapılar açsın onlara
En azından bi yarım saat 15 dk uğramaya çalışırsın Yemek falan yapıp çıkarırsın
Misafirlerin anlayış gösterir inşAllah
Böyle zamanda uğraşmasınlar yemekle
5 tane yasini şerif okudum canım
İyi yapmışsın canımSagol canım benim, evet canım yemek.yapamadim esime 2 tepsi tatlı aldirdim. Gelen gidenleri çok olur göturdüm verdim yakınlarına, kimseye muhtaç etmeden yanına aldı Rabbim çok elim bir sekilde kaybettik Rabbimin yazgısıda buymuş diyoruz. Gerçek dünyasına gitti bizlere Mevlam hayırlı ölümler nasip etsin inşallah
Canım bende okurdum ama bugün hasta oldum erken biterse yine de okursam haber weririmCanlar nasılsınız sizden bisey isteyebilirmiyim konu dışı olacak komsumuzu 30 temmuz günü çok elim bir şekilde araba çarpması sonucu kaybettik apartman olarak çok zor geciyor bizim için aptal gibi oldum halen çıkip gelecek gibi saniyoruz aksilik gibi esimin ailesi geldi ve komsumun evinede cikamiyorum yardimci olmaya 11 agustosda kızıni evlendirecekti babayı 2 yıl önce kaybetmislerdi simdi anneyide kaybettiler 2 kız kardeş şu yalan düğünde yalnız kaldılar 41 yasin suresi okuyacak yardımcı olacak varmı canlarDil-i bitab ftmclk adıni hatirlayamadığım diğer arkadaşlar da yardımda bulunursa çok sevinirim kendi cevrenizde olabilir okuyan okumayanlardan simdiden Allah razı olsun
Tamam canım Allah razı olsunCanım bende okurdum ama bugün hasta oldum erken biterse yine de okursam haber weririm
Canım ben regl olmaya baslayacagim ilac kullandim temizlenince insallah okuyacagim cuzlerimi insallahKızlar burada dualarımız yarım kaldı, birde hacılar dönmeden Dualatcak birini bulmamız lazım
Shokella @Ssy8491
@HemDeliHemAsikicroc
Umutvar123 K kartanem2
K Khvekokusu20Refik-i hayat S Samsungeliniii @hediye-i rahmet
miss flower H hayalalemiveben
GlySn esra011 wagen annesinineseri Judy_K Oznurr26 K kartanem2 @Ask-Erim Erwaaaa Yasmin42423 M Meleekk3 D darrbee efsuni06 Ebush_354 agustos72 B bahar1143 ftmclk Synonyms meva888 @Mirac46 O ozey2506 H hatice8679 @sivas5858 Minnoskafa @EyyyYar hulya3458 juliet55 nursevdi S srplmtmtk V Vavin @denizkaplan B bahar1143 defne-28 annesinineseri esra011 C cansu_tr A aselatilgan @blondgunes Esseteacher @S_I nurseven
Tamam canım ❤Canım ben regl olmaya baslayacagim ilac kullandim temizlenince insallah okuyacagim cuzlerimi insallahShokella canım yasin suresini hepsini dagittim dua evinde yardimci olanlar çiktı Allah burdaki arkadaşlardan sizlerden herkesden razı olsun
Ne zaman yani canım
Hac zamanı bitince gidicek canım kesin bi tarih yok suan kurban sonu gbi işteNe zaman yani canım
Tamam canımHac zamanı bitince gidicek canım kesin bi tarih yok suan kurban sonu gbi işte
34 Yasin-i Şerif okudum canimHac zamanı bitince gidicek canım kesin bi tarih yok suan kurban sonu gbi işte
Allah kabul etsin canım34 Yasin-i Şerif okudum canim
Olur tabi canım[/QUOTE]Allah kabul etsin canım
UOTE="zeynoc17, post: 56882044, member: 847028"]Dil-i bitab canim listedekilerden haric okuduğum bazi sureler var onlari da versem dualansa nasil olur