- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.981
Sıkma canını gülüm sen daha yenisin Rabbim nasip edecek bizlere de o duyguları yaşamayı...Amin canım amin benim bu ayda Ümit’ler boşa gitti karnım acayip ağrıyo hasta oldum olacam doktora gidecem artık neyse sorun tedaviye başlasınlar bi nasip olmadı zaten tedaviler hep yarıda kaldı kısmet değilmiş diyecek bişeyde Yok
Mesajı yazdıktan sonra hasta oldum canımSıkma canını gülüm sen daha yenisin Rabbim nasip edecek bizlere de o duyguları yaşamayı...
Ben okurum Allah şifa versin inşallahMesajı yazdıktan sonra hasta oldum canıminşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder önce çok bekleyenlere sizlere sonra da bana inşallah bide canım bi tanıdığımız hastaydı Yasin okunuyordu ben hasta oldum 5 tane Yasin kaldı okuyabilecek varmı aranızda Dil-i bitab Rakika icroc
Allah razı olsun HanifemBen okurum Allah şifa versin inşallah
Cümlemizden gülüm ❤Allah razı olsun Hanifem
Hasta olabilmek de bir nimet canım şükredelim Rabbim mükafatını verecektir... Benim durum da şuan muallak canım ya okumayayım benMesajı yazdıktan sonra hasta oldum canıminşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder önce çok bekleyenlere sizlere sonra da bana inşallah bide canım bi tanıdığımız hastaydı Yasin okunuyordu ben hasta oldum 5 tane Yasin kaldı okuyabilecek varmı aranızda Dil-i bitab Rakika icroc
İnşallah canım Allah razı olsun Hanife aldı zaten hepsiniHasta olabilmek de bir nimet canım şükredelim Rabbim mükafatını verecektir... Benim durum da şuan muallak canım ya okumayayım ben
Aynen canım hasta olabilmek icin nelerimi vermezdim. Bu derdim yuzunden rahimde incelme sıkıntısını cekiyorum. 3 yildir bu derdime çare bulamadı doktorlar" ay yine hastalandım ben ya" diyenlere o kadar özeniyorum ki çeken bilirHasta olabilmek de bir nimet canım şükredelim Rabbim mükafatını verecektir... Benim durum da şuan muallak canım ya okumayayım ben
Tamam canım Allah kabul etsinDil-i bitab on bin selavatı şerif ikibin ihlas okudum
Aaah ben de ben de ..Aynen canım hasta olabilmek icin nelerimi vermezdim. Bu derdim yuzunden rahimde incelme sıkıntısını cekiyorum. 3 yildir bu derdime çare bulamadı doktorlar" ay yine hastalandım ben ya" diyenlere o kadar özeniyorum ki çeken bilir
Burada ilk sayfada yazılan duaları okuyup Kabe de bağışlatıypruz katılmak istersenAaah ben de ben de ..
Tamam canım ben okuyup yazarım Allah acil şifalar versinArkadaşlar dayim acil ameliyata girdi onun için yaşını şerif topluyoruz ALLAH rızası için okuyanlar bana sayı bildirebilirmi
B Bebeklerimolsun dualar bunlar istediğini alıp okuyabilirsin ismini yazarsan dua listesine eklerim ismen dualatmaya çalışıyoruzKABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK KURAN-I KERİM HATMİ
1.CÜZ SHOKELLA
2.CÜZ SHOKELLA
3.CÜZ SHOKELLA
4.CÜZ İCROC
5.CÜZ İCROC
6.CÜZ İCROC
7.CÜZ İCROC
8.CÜZ İCROC
9.CÜZ İCROC
10.CÜZ İCROC
...
..
..
..
..
25-26-27-28-29-30. CÜZLER : DİL-İ BİTAB
KABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:
(2.)41 YASİN KALAN:
41 MERYEM KALAN:31
70 BİN TEVHİD KALAN:69.000
70 BİN TEMCİD KALAN:59.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:13.081
112.896 YA MUSAVVİR KALAN:
16.461 YA LATİF KALAN:10.000
ASHAB-I BEDİR OKUNAN:
KENZÜL ARŞ OKUNAN:
SALAVAT-I ŞERİF OKUNAN:11. 000
(10.)707 YA VARİS ESMASI OKUNAN :
(6.)731 YA HALIG ESMASI OKUNAN:586
313 AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN :
313 FATİHA SURESİ HATMİ KALAN:
4444 SALAVAT I TEFRİCİYE HATMİ KALAN :4000
1000 SALAT I MÜNCİYE HATMİ KALAN : 817 1000 SALATI FETHİYE HATMİ KALAN: 445 HZ.İBRAHİM AS DUASI OKUNAN:3250
HZ.ZEKERİYYA AS DUASI OKUNAN:4700
HZ.YUNUS AS DUASI OKUNAN:4000
***TÜM DUALAR SAHİFE 190 DA MEVCUTTUR.***
DUAYA KATILANLAR:
HATİCE, ZEHRA, SALİHA,FADİME,DİLAYHAN,TUĞBA, ASLIHAN, GÜLAY, YADİGAR, EMİNE, LALE, BÜŞRA, EDA, ASLI,FATMA, SULTAN
DUAYA katılan herkesin niyetine okuyorıs şimdilik süre yokHerkes kendisi icin mi okuyor,ne zamana kadar