Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Sıkma canını gülüm sen daha yenisin Rabbim nasip edecek bizlere de o duyguları yaşamayı...

Sıkma canını gülüm sen daha yenisin Rabbim nasip edecek bizlere de o duyguları yaşamayı...
Mesajı yazdıktan sonra hasta oldum canım inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder önce çok bekleyenlere sizlere sonra da bana inşallah bide canım bi tanıdığımız hastaydı Yasin okunuyordu ben hasta oldum 5 tane Yasin kaldı okuyabilecek varmı aranızda Dil-i bitab Rakika icroc

Ben okurum Allah şifa versin inşallah

Hasta olabilmek de bir nimet canım şükredelim Rabbim mükafatını verecektir... Benim durum da şuan muallak canım ya okumayayım ben

Hasta olabilmek de bir nimet canım şükredelim Rabbim mükafatını verecektir... Benim durum da şuan muallak canım ya okumayayım ben
Aynen canım hasta olabilmek icin nelerimi vermezdim. Bu derdim yuzunden rahimde incelme sıkıntısını cekiyorum. 3 yildir bu derdime çare bulamadı doktorlar" ay yine hastalandım ben ya" diyenlere o kadar özeniyorum ki çeken bilir

B Bebeklerimolsun dualar bunlar istediğini alıp okuyabilirsin ismini yazarsan dua listesine eklerim ismen dualatmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…