- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.001
Saol kuzum bekliyorumTamam canım ben okuyup yazarım Allah acil şifalar versin
3 tane okudum canımSaol kuzum bekliyorum
Allah kabul etsin canımDil-i bitab 13bin selavat okudum canım
Amin saolasin tatlimAllah kabul etsin canım
Tamam canım Allah kabul etsin ❤300 Hz. Ibrahim'in duasi
600 Hz. Yunus'un duasi
600 Hz. Zekeriya'nin duasi ndan okudum canim simdilik katilimim az ama yoğunluğum bitince cogaltacagim insallahDil-i bitab
Canım Suan tamamlanmadı zatenAh canim keske soyleseydin sali gunu ilk kafile olarak gitti bizim akrabalar
Tabiki seve seve ❤Allah kabul etsin canım ❤Canım 1.500 tane rabbi hebli minessalihin okudum. Sayıya katar mısın lütfen
Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin süresi varmı ne zamana kadar okunmalıCanlar nasılsınız sizden bisey isteyebilirmiyim konu dışı olacak komsumuzu 30 temmuz günü çok elim bir şekilde araba çarpması sonucu kaybettik apartman olarak çok zor geciyor bizim için aptal gibi oldum halen çıkip gelecek gibi saniyoruz aksilik gibi esimin ailesi geldi ve komsumun evinede cikamiyorum yardimci olmaya 11 agustosda kızıni evlendirecekti babayı 2 yıl önce kaybetmislerdi simdi anneyide kaybettiler 2 kız kardeş şu yalan düğünde yalnız kaldılar 41 yasin suresi okuyacak yardımcı olacak varmı canlarDil-i bitab ftmclk adıni hatirlayamadığım diğer arkadaşlar da yardımda bulunursa çok sevinirim kendi cevrenizde olabilir okuyan okumayanlardan simdiden Allah razı olsun
1 hafta icinde canımCanım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin süresi varmı ne zamana kadar okunmalı
O zaman 5 tane alayım canım şimdilik1 hafta icinde canım
Allah rahmet eylesin Rabbim geride kalanlara sabır versinCanlar nasılsınız sizden bisey isteyebilirmiyim konu dışı olacak komsumuzu 30 temmuz günü çok elim bir şekilde araba çarpması sonucu kaybettik apartman olarak çok zor geciyor bizim için aptal gibi oldum halen çıkip gelecek gibi saniyoruz aksilik gibi esimin ailesi geldi ve komsumun evinede cikamiyorum yardimci olmaya 11 agustosda kızıni evlendirecekti babayı 2 yıl önce kaybetmislerdi simdi anneyide kaybettiler 2 kız kardeş şu yalan düğünde yalnız kaldılar 41 yasin suresi okuyacak yardımcı olacak varmı canlarDil-i bitab ftmclk adıni hatirlayamadığım diğer arkadaşlar da yardımda bulunursa çok sevinirim kendi cevrenizde olabilir okuyan okumayanlardan simdiden Allah razı olsun