- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
-
- Konu Sahibi Mihrimah00
Ah cnm bir bilsem sorun nedir 40 bıçak altına yatmaya raziyim.sebepsiz diyen doktorda oldu.çok acele ediyorsun diyende oldu.bide burada süreç biraz farkli ilerliyor.2 olumsuz asilamam var .tüp bebek için 24 yas sinirini bekliycem sanırım.özel hastanelerde sadece aşılama yapılıyor.4 denemede cok yiprandim ya.şuan tek isteğim aileme kavuşmak.belki turkiyede daha rahat işlem yaptiririz diye düşünüyoruz.canım senin neden olmuyor bebeğin
Ah cnm bir bilsem sorun nedir 40 bıçak altına yatmaya raziyim.sebepsiz diyen doktorda oldu.çok acele ediyorsun diyende oldu.bide burada süreç biraz farkli ilerliyor.2 olumsuz asilamam var .tüp bebek için 24 yas sinirini bekliycem sanırım.özel hastanelerde sadece aşılama yapılıyor.4 denemede cok yiprandim ya.şuan tek isteğim aileme kavuşmak.belki turkiyede daha rahat işlem yaptiririz diye düşünüyoruz.
Cnm sendemi meryem suresini okuyorsun kaç oldu?Anladım canım Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inş. Duaya devam
Cnm sendemi meryem suresini okuyorsun kaç oldu?
Kızlarrrrrrrrrrr napıyorsunuz okumalar devammı ? 7 oldu bugün benim
DUN 7 YI OKUDUM.SIMDI ABDEST ALIP 8 I OKUYCAM BEN CNM.SEN CUMAMI BASLADIN OKUMAYA.
Sanada hayırlı cumalar cnmEvet canım sizden bi gün sonra başladım . Hayırlı cumalar
INSALLAH CNM.AMINNNRabbim istediğiniz bebişleri tez zamanda hayırlısı ile versin....Aminnnn...
Bugun 14. Gunum meryem suresi
Evet canım sizden bi gün sonra başladım . Hayırlı cumalar
KIZLAR NAPTINIZ OKUMAYA DEVAMMI????
BEN BUGUNDE 24.YU OKUDUM VE DAHA HASTALANMADIM.
INSALLAH BOYLE DEVAM EDER AMA COK SANCIM VAAAARRRRR....
KORKUYORUUUUMMM
Canim ben devam ediyorum seninle ayni baslamistikKIZLAR NAPTINIZ OKUMAYA DEVAMMI????
BEN BUGUNDE 24.YU OKUDUM VE DAHA HASTALANMADIM.
INSALLAH BOYLE DEVAM EDER AMA COK SANCIM VAAAARRRRR....
KORKUYORUUUUMMM