- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
-
- Konu Sahibi Mihrimah00
Canim ben de 5 senelik evliyim.sebepsiz hamile kalamiyrm. Dua belirleyelim dua edelim. Liste yap katilmak isteyenler katilsin ben de katilirim duaya. Rabbim insallah dualarimizi geri cevirmez.insallah ol der bebisimize kavusuruz
Canim okuyabilirsin diye biliyrm. Bir yakinina esine de okutabilirsinBnde istiyorum canm. Regl gunlerimizde ne yapıcqz peki
yok canm regl gununde okunmaz. Eee burda herkes birbirine okumiycak mı yoksa bireysel mi tam anlamadım bnCanim okuyabilirsin diye biliyrm. Bir yakinina esine de okutabilirsin
Canim regl zamani birbirimize okuruz. Elbet senin yerine okuycak arkadasimiz olacaktir. 41 gun boyunca hergun 1 tane okuycaz . Regl zamani arkadaslarimiza okuruz .yok canm regl gununde okunmaz. Eee burda herkes birbirine okumiycak mı yoksa bireysel mi tam anlamadım bn
HAYIRLI CUMALAR CNM.Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız. Ben dün başlayamadım sizden başlayan oldumu
HAYIRLI CUMALAR CNM.
BEN BASLADIM HAYIRLISIYLA DEVAMINI GETIRMEKTE NASIP OLUR INSALLAH.
EVET CNM INSALLAH GELICEKLER YUMURCAKLAR.İnşallah canım bende bugün başlayacağım biribirimize destek olacağız işte bırakmak yoksonra gelsin bebişlerr
CNM YAS KAC. KAC YILLIK EVLISIN. NE ZAMANDIR BEBIS ISTIYORSUN ????İnşallah canım bende bugün başlayacağım biribirimize destek olacağız işte bırakmak yoksonra gelsin bebişlerr
EVET CNM INSALLAH GELICEKLER YUMURCAKLAR.
GELICEKLERI VARSA GORECEKLERIDE VAR BEN ONLARI ISIRMAZMIYIM , YEMEZMIYIM
CNM YAS KAC. KAC YILLIK EVLISIN. NE ZAMANDIR BEBIS ISTIYORSUN ????