- 19 Şubat 2021
- 17
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi ipekk12345
-
Kötü bişe değil söylim sizlerinde içi rahat etsin okumak isteyen allah rızası için okusun kızlarKötü birseymi bilmiyoruz
Ama şöyle diyebiliriz kuzum inşallah ipek arkadasimizin ne skntisi varsa hayırlısıyla giderilmesi için diye niyetimiz böyle olursa keybedilmez sanirim
Yavrum ben birşey soracağım konudan ve sahibinden alakasız. Misal biri bir niyetim var dua edin diyorsa bu niyeti hayır mı şer mi ne bilelim ?
Yani belki istediği şey tasvip etmeyeceğimiz birşey etmediğimiz için günaha girer miyiz ?
Çoktandır kafama takılıyordu görünce sorayım dedim.
Allahım razı olsunBen sana yazarken sen beni etiketlemişsintevafuk bu olsa gerek..
Allah hayırlısı ile niyetini gerçekleştirsin konu sahibiBen de 50 tane okudum..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim50 tanede ben alırım canım ❤
Ben hakkında hayırlısı ne olacaksa öyle olsun diye dua ettim niyetim buydu zatenKötü bişe değil söylim sizlerinde içi rahat etsin okumak isteyen allah rızası için okusun kızlar
3 senedir sevdiğim biri var beraberizde ailelerde babam hariç bilio sadece onun bi takım özel problemleri var işle alakı o yüzden evliliğimiz olamıyo .
bende rabbimin rızası olsun hayırsızsada bin bir güzelliklerle hayırlara çevirerek duamı kabul etsin engellerimizi ortadan kaldırsın sevdiğim sevildiğim adama kavuşum bizi kavuştursun diye niyetlendim okuyorum .
okumak ister de okursanız çok sevinirim
Amin canım benim hepimizin inşallah bu kadar insana da sen vesile oldun tüm dualarını kabul eylesin rabbim çok çok teşekkür ederimBen aldığımı okudum ipek Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla
Niyetini bize açıkça yazdığın için teşekkür ederim.Kötü bişe değil söylim sizlerinde içi rahat etsin okumak isteyen allah rızası için okusun kızlar
3 senedir sevdiğim biri var beraberizde ailelerde babam hariç bilio sadece onun bi takım özel problemleri var işle alakı o yüzden evliliğimiz olamıyo .
bende rabbimin rızası olsun hayırsızsada bin bir güzelliklerle hayırlara çevirerek duamı kabul etsin engellerimizi ortadan kaldırsın sevdiğim sevildiğim adama kavuşum bizi kavuştursun diye niyetlendim okuyorum .
Teşekkür ederim20 okudum. Allah gönlüne göre versin,, Hakkında ne ise hayırlısı
Duanı et bekle inşallahAmin canım benim hepimizin inşallah bu kadar insana da sen vesile oldun tüm dualarını kabul eylesin rabbim çok çok teşekkür ederim
Güzel kalplimDuanı et bekle inşallah
Hayırlara çevrilip olur inşallah sonu ne olursa olsun vardır bı hayır
Estagfirullah arkadaşlar sağolsun
Aynen öyle canım allah razı olsunNiyetini bize açıkça yazdığın için teşekkür ederim.
Hayırlısıysa olsun değilse olmasın diyeyim.
Bazen hayır bildiğinde şer olabilir. Şer bildiğimiz hayır. Ne istediğimize çok dikkat edelim.
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.
Amin amin amin çok teşekkür ederimDuanı et bekle inşallah
Hayırlara çevrilip olur inşallah sonu ne olursa olsun vardır bı hayır
Estagfirullah arkadaşlar sağolsun
Amin amin cümlemizi inşallahAmin amin amin çok teşekkür ederimtüm darda sıkıntıda olanlara yardım etsin allah
Tabi okurumMagnifiaque
@Evvagulunsucune
@Oriana
Yenidelhi
@Merve
JES
@Aktif Lora
Ufaktan sizde katmak istermisiniz arkadaşa duanızı
Yukarda oku yazıyor canimTabi okurum
Ama birsey sormak zorunda hissettim konu sahibi niyetini birsekte okusak daha iyiydi ser icin niyet edersen bizde ortak oluyoruz sonucta
Ben konunun yarisini goremiyorum o yuzden canim sorun bende heralde bugunAmin amin cümlemizi inşallah
Yukarda oku yazıyor canim
Tabi okurum
Ama birsey sormak zorunda hissettim konu sahibi niyetini birsekte okusak daha iyiydi ser icin niyet edersen bizde ortak oluyoruz s
Ben konunun yarisini goremiyorum o yuzden canim sorun bende heralde bugun
Kötü bişe değil söylim sizlerinde içi rahat etsin okumak isteyen allah rızası için okusun kızlar
30 tane okudum inşallah.Kızlar benim bi dileğim var kulun kula duası daha çabuk geçer sizden ricam ufak bi zikrim var adıma niyet edip istediğiniz kadar okuyabilirmisiniz rica etsem sayı bildirirseniz sevinirim
Ya kadir ya allah
Ya rahman ya allah
Ya rahim ya allah
Ya kerim ya allah
İpeğin niyeti için derseniz çok memnun olurum rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Canim gorunmuyordu bende o yuzden okurum niyetine tabiBi önceki sayfada paylaşt
Allah razı olsun seninde duan kabul olsun30 tane okudum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?