- 19 Şubat 2021
- 17
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi ipekk12345
-
İnşallahhhh10 tane çektim Allah duanızı hayırlaştırsın güzelleştirsin kolaylaştırsın nasip etsn inş
10tane okudum niyetinize Rabbim kabuk etsin.Gönlünüzdekini hayırlı kılsın.Bizimde dualarımızı kabul etsinKızlar benim bi dileğim var kulun kula duası daha çabuk geçer sizden ricam ufak bi zikrim var adıma niyet edip istediğiniz kadar okuyabilirmisiniz rica etsem sayı bildirirseniz sevinirim
Ya kadir ya allah
Ya rahman ya allah
Ya rahim ya allah
Ya kerim ya allah
İpeğin niyeti için derseniz çok memnun olurum rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Allahım kabul etlesin sizlerden razı olsun çok teşekkür ederim gönlünüzdekileri tez vakitde sizlerede oldu sevincini yaşatırsın nasip eylesin10tane okudum niyetinize Rabbim kabuk etsin.Gönlünüzdekini hayırlı kılsın.Bizimde dualarımızı kabul etsin
Aminnn canımmAllahım kabul etlesin sizlerden razı olsun çok teşekkür ederim gönlünüzdekileri tez vakitde sizlerede oldu sevincini yaşatırsın nasip eylesin
50 tane okurum ,Kızlar benim bi dileğim var kulun kula duası daha çabuk geçer sizden ricam ufak bi zikrim var adıma niyet edip istediğiniz kadar okuyabilirmisiniz rica etsem sayı bildirirseniz sevinirim
Ya kadir ya allah
Ya rahman ya allah
Ya rahim ya allah
Ya kerim ya allah
İpeğin niyeti için derseniz çok memnun olurum rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
10 ar tane okudum Rabbim gonlundekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallahKızlar benim bi dileğim var kulun kula duası daha çabuk geçer sizden ricam ufak bi zikrim var adıma niyet edip istediğiniz kadar okuyabilirmisiniz rica etsem sayı bildirirseniz sevinirim
Ya kadir ya allah
Ya rahman ya allah
Ya rahim ya allah
Ya kerim ya allah
Yavrum ben birşey soracağım konudan ve sahibinden alakasız. Misal biri bir niyetim var dua edin diyorsa bu niyeti hayır mı şer mi ne bilelim ?50 tane okurum ,
Kötü birseymi bilmiyoruzYavrum ben birşey soracağım konudan ve sahibinden alakasız. Misal biri bir niyetim var dua edin diyorsa bu niyeti hayır mı şer mi ne bilelim ?
Yani belki istediği şey tasvip etmeyeceğimiz birşey etmediğimiz için günaha girer miyiz ?
Çoktandır kafama takılıyordu görünce sorayım dedim.
Ben sana yazarken sen beni etiketlemişsinMagnifiaque
Evva
Oriana
Yenidelhi
merve
JES
Aktif Lora
Ufaktan sizde katmak istermisiniz arkadaşa duanızı
Tamam yavrum bende o niyetle okudum allahın izniyleKötü birseymi bilmiyoruz
Ama şöyle diyebiliriz kuzum inşallah ipek arkadasimizin ne skntisi varsa hayırlısıyla giderilmesi için diye niyetimiz böyle olursa keybedilmez sanirim
Allah gönlüne göre versin herkesin inşallahTamam yavrum bende o niyetle okudum allahın izniyle
50 tanede ben okurum duaları kabul olsun inşallah konu sahıbınınMagnifiaque
Evva
Oriana
Yenidelhi
merve
JES
Aktif Lora
50 tanede ben alırım canım ❤Magnifiaque
Evva
Oriana
Yenidelhi
merve
JES
Aktif Lora
Ben niyeti bilmeden dua etmek istemem açıkcası. Sevgilim bana dönsün, ya da kız/erkek evladım olsun gibi dualar hakkında düşümcemi biliyorsun.Magnifiaque
Evva
Oriana
Yenidelhi
merve
JES
Aktif Lora
Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin herşeyi kolaylıkla sizlere sunaun50 tane okurum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?