Duam kabul oldu :)

tenefüs menefüs, coğrafyam 5 geyikleri falan.. ben de lise falan sandım

yok canım sanırım ben yanlış anlattım yada hala aklımda tenefüs olarak kalmış tenefüs derken 15 dakika araya çıkıyoruz derslerden sonra biz yani okul öyle :) coğrafya olayıda hoca ingilizce hocasıya was were konusunu işliyordu geçmiş zaman yani neyse sınıfa şey sordu lise yıllarınızda favori hocanız kimdi favori dersiniz neydi diye sordu yani coğrafya meselesi bundan ibaret :) kusura bakma yazımda yanlış ifade ettim galiba.

Bu konunu da okuduktan sonra hocanın sana bir şey hissetmediğinden iyice emin oldum
Size bir şey olmasında yeter bana mesajından sonra gülücük koyması, muhabbetin ilerlemesi vs bunu gösteriyor
Her hareketinden bir anlam çıkarmaya devam edersen çok üzülürsün sonunda
Kendini alıştırırsan iyi olur Busecim..

Mesajın için çok teşekkür ederim ama biraz daha açar mısın? 'bu konunuda okuduktan sonra hocanın sana bir şey hissetmediğinden emin oldum' demişsin bu düşünceye nereden vardın nasıl anladın biraz açar mısın?
Teşekkür ederim şimdiden..

Diğer konunun birine yorum yapmıştım yaşadıklarımı anlatmıştım
Eski sevgilim üniversite hocamdı
Derim ki, umutlanma
Bunun açılımını daha nasıl yapabilirim bilmiyorum
Ama size bir şey olmasın o bana yeter kelimesi her şeyi açıklayan nitelikte
Buna bile kayıtsız kalmış
Seven erkek her koşulda peşinde koşar, beraber olabilmek için her şeyi yapar
Yani konum falan hikaye ki eminim hocan da yüksek lisans öğrencisi falandır
İsteyen bir şekilde görüşür
Kendini daha fazla kandırma, okul bitince üzülme ihtimalin daha yüksek
Umarım yanılırım ama sanmıyorum

Katılıyorum benim de geçmişim de böyle bir kötü tecrübem oldu..Karşı değilim ama karşı taraf daaha çok sevmeli ve peşinden koşmalı..Kaldı ki benim eski sevgilim 3 ay kadar uğraşmış kendini gösterebilmek için,ben de tesadüf sanıyordum..Ben ona ilgi gösterip çıkmaya başladıktan sonra çok değişmişti öğrenci öğretmen olmuyormuş filan diyordu..
Umarım seninkisi senden daha fazla seviyordur canım,bu ilişki senin çabanla başlarsa bitme ihtimali çok yüksek

busecim umarım beni hatırlarsın.aklıma geldin ama girip de bakamadım pek.benim yaşadıklarımı yaşamaya devam ediyorsun canım.sonun benimkine benzemesin.üzülmeni istemem.her şey gönlünce olsun canım.yorum yapmak istedim ama yapamadım malesef..bu konudaki yorumlarım tutmuyor..ne çektik bu hocalardan bee senin yüzün gülsün inşallah

Önceki konunu bilmiyorum ama maçtan sonraki konuşmanızdan anladığım kadarıyla hocan ilginin farkında ama seni kırmak istemiyor. Yani ben benimle konuşmaya çalışan birini farkettiğimde, eğer onunla konuşmak istemiyorsam kısa cevaplarla ya da gülücüklerle konuyu kapatmaya çalışırım. Kendini onun yerine koyarak düşün biraz bence. Yani senin bu şekilde cevap verdiğin kişiler olmuştur mutlaka, onlara karşı tutumun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…