Arkadaşlar merhaba :) beni tanır mısınız bilmiyorum ben üniversitede ki hocamı çok seviyorum. Hani demiştim ya bu hoca bizim derse daha girmiyor diye ben pazartesi günü ona mail attım facebook tan dedim hocam sizin için sorun olmazsa yarın dersinize girmek istiyorum diye oda tabi ki gelebilirsin dedi :) bende salı (dün) gittim dersine bana baktı gülerek hoşgeldin dedi bende hoşbulduk dedim
ilk dafe duydu sesimi :) açıldım yani
her neyse bu şimdi ders anlatıyor anlattıktan sonra kitabını bana veriyor doldur diye
bende doldurdum neyse ikinci alıştırmaya geldik bana dedi yine doldur bende yapamadım heyecandan aklıma ders mi geliyor
neyse yapamadım geldi yanıma kitabı uzattım yapamadım dedim 'üşendin dimi' dedi gülerek bende hayır tabi ki de ben geçen sene de bu alıştırmayı yapamadım dedim
güldüm
neyse yanımda arkadaşımda var neyse biraz sohbet ettik ama ben çok konuşamıyorum tabi :) neyse ikinci derse girdik bu bana buse dedi
ama yüzünde hep tebessüm var :) bende yüzüne baktım :) bana dedi ingilizce işte favorilerimi falan sordu favori dersimi bende dedim coğrafya
dedi benimde favori dersim oydu benim 5 geldi senin kaç dedi bende 5 dedim güldü
tabi ben hemen yüzümü düşürdüm
yere bakıyorum hemde gülüyorum neyse sırf buse diyor bana bir şey diyor yine soru sordu falan filan işte sonra benden silgimi istedi bende verirken eli elime değdi
Dedim Allah'ın sevilen kuluyum kalbim temiz
sonra çıkarken görüşürüz dedi arkasını döndü
böyle işte arkadaşlar ara sıra baktı bana
ben hep baktım da o görüyor zaten ona baktığımı
bir kere de bakarken yakaladı sanki çok mutlu oldu sırf gülüp tebessüm etti :) ama şu var ki sınıfta bir kız daha onu seviyor ve hoca ona da çok yakın davranıyor o kızda benim gibi utangaç hocaya bakamıyor bu da bende şüphe uyandırdı dedim ki acaba bu onu sevdiğimi bildiği için mi bu kadar yakın davranıyor??? O kızı derste kaldırıyor sürekli şakalar falan yaptı ufff ne bileyim tuaf kızlar akıl verin lütfen bu son durum canımı sıktı...