Duam kabul oldu :)

GsBuseGs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
183
0
Arkadaşlar merhaba :) beni tanır mısınız bilmiyorum ben üniversitede ki hocamı çok seviyorum. Hani demiştim ya bu hoca bizim derse daha girmiyor diye ben pazartesi günü ona mail attım facebook tan dedim hocam sizin için sorun olmazsa yarın dersinize girmek istiyorum diye oda tabi ki gelebilirsin dedi :) bende salı (dün) gittim dersine bana baktı gülerek hoşgeldin dedi bende hoşbulduk dedim ilk dafe duydu sesimi :) açıldım yani her neyse bu şimdi ders anlatıyor anlattıktan sonra kitabını bana veriyor doldur diye bende doldurdum neyse ikinci alıştırmaya geldik bana dedi yine doldur bende yapamadım heyecandan aklıma ders mi geliyor neyse yapamadım geldi yanıma kitabı uzattım yapamadım dedim 'üşendin dimi' dedi gülerek bende hayır tabi ki de ben geçen sene de bu alıştırmayı yapamadım dedim güldüm neyse yanımda arkadaşımda var neyse biraz sohbet ettik ama ben çok konuşamıyorum tabi :) neyse ikinci derse girdik bu bana buse dedi ama yüzünde hep tebessüm var :) bende yüzüne baktım :) bana dedi ingilizce işte favorilerimi falan sordu favori dersimi bende dedim coğrafya dedi benimde favori dersim oydu benim 5 geldi senin kaç dedi bende 5 dedim güldü tabi ben hemen yüzümü düşürdüm yere bakıyorum hemde gülüyorum neyse sırf buse diyor bana bir şey diyor yine soru sordu falan filan işte sonra benden silgimi istedi bende verirken eli elime değdi Dedim Allah'ın sevilen kuluyum kalbim temiz sonra çıkarken görüşürüz dedi arkasını döndü böyle işte arkadaşlar ara sıra baktı bana ben hep baktım da o görüyor zaten ona baktığımı bir kere de bakarken yakaladı sanki çok mutlu oldu sırf gülüp tebessüm etti :) ama şu var ki sınıfta bir kız daha onu seviyor ve hoca ona da çok yakın davranıyor o kızda benim gibi utangaç hocaya bakamıyor bu da bende şüphe uyandırdı dedim ki acaba bu onu sevdiğimi bildiği için mi bu kadar yakın davranıyor??? O kızı derste kaldırıyor sürekli şakalar falan yaptı ufff ne bileyim tuaf kızlar akıl verin lütfen bu son durum canımı sıktı...

dıger kız nerden cıktı yav onada yakın davranıyor demıssın küçüğüm acaba yanlısmı yorumluyoruz dersın hocanın tavırlarını ? yada begenılmek sevılmek herkesın ruhunu oksar ıkıtarafında ılgısı hosunamı gıdıyor bu hocanın?

Valla ablacım galiba öyle ama benimle konuşurken hep yüzünde tebessüm var anlamadım ama tenefüste bir çocuk geldi o kız gidelim sıkıldım ddi çockta dnle drsi ddi snftan bi çocukta ddki bnim kız arkdşm gdlm dcek ben ona drs dnle diyeceğm ddi yni kzın erkek arkdşı var mı ndn hocya byle dvrnyo hoca ndn byle dvrndı bn mi yanlş dşnp günah mı alyrm yoksa hoca svldğni bldği içn mi byle anlmyrm kuznim ddi skma cnını ona esiyor bzen çok samimi davrnyr bzen bzede sıck dvrnyr ne de olsa öğrnclryz ddi ne bleyim ablcm ama dün çok svndi gbi hç öyle grmdm onu şakalar yapmlar flan :) sürekli bna soru sorup kitbnı vriyo :) Allah beni çok sviyo glba eli elime dğdi :))) herşeye rağmen onu çok sevyrm tekrar grcem drsne bkalm ne olck hala öyle mi bkıcm o kza karşı ama ablacım ne gzel 'buse' dyor :))))

Kelimeleri tamamlarsanız cümleleriniz anlaşılır.

Belki heyecanla mutluluk arasında acele ile yazıyorsunuz ama biraz özen lütfen.

Kelimeleri tamamlarsanız cümleleriniz anlaşılır.

Belki heyecanla mutluluk arasında acele ile yazıyorsunuz ama biraz özen lütfen.

Canım affola heyecandan olabilir kusurum :) kusura bakma tekrar anlatırım tabi ki ne demek...
Ben bu pazartesi üniversite hocama facebooktan mail attım dedim ki 'hocam bu salı sizin dersinize girmek istiyorum' hocam da bana 'tabili gelebilirsin' dedi.
Salı günü dersine girdim bana ve arkadaşıma gülerek hoş geldiniz dedi bizde hoş bulduk dedik. Ben normal hayatta yani ders dışında onunla konuşamam normalde ilk defa ders dışında sesimi duydu. Neyse canım ondan sonra sınıfa ders anlatmaya başladı ikinci üçüncü derslerde bana da sorular sordu ama yüzünde hep tebessüm var benimle konuşurken ama diyorum ki kendimce mi gelin güvey oluyorum çünkü sınıfta bir kız daha var belli ki o kızda bu hocayı seviyor hoca ona da yakın davrandı dün ona söz hakkı falan verdi sürekli üstelik kız hiç katılmak istemezken derse? bende bu durumdan şüphelenmedim değil eskisi gibi düşünmüyorum artık yani artık düşüncem şu 'benim onu sevdiğimi bildiği için bana bu kadar yakın davranıyor ilgili davranıyor' diye düşünüyorum haksız mıyım? Lütfen yardım

Ablacımmmm bugün okulda o kızı gördüm erkek arkadaşıyla :)))) günah aldım sanki ;( o değil bu kız geçen sene hazırlık okumuş o yüzden o kadar derste ilgileniyormuş hoca hani kız biliyor ya o yüzden. :) az önce okuldaydım hocada maça gidiyodu odasından bir çıktı karşımda direk :) bana baktı bende güldüm oda tebessüm etti yere baktı geçti karşımdan :)))

Hadi bakalim diyorum :)

Kuzum ben ne yaptım o maç gecesi :) hani dedim ya hocam maça gidiyordu ben gördüm güldüm oda güldü diye neyse ben eve geldim buna faceden msj attım 'hocam gol attınız umarım :)' diye oda bana 'attık attık :)' yazdı bende 'çok iyi o zaman ama hava çok soğuktu üşümeyin hasta olmayın da bana yeter :)' yazdım oda ':)' yazdı gülücük attı birtek :) kuzum yorumlarınıza ihtiyacım var :))))

canım hocan ona olan ilginin farkında bence ama onun sana karşı bişeyi varmı yokmu o çok anlaşılmıyo açıkçası ama bence ilgisi olsaydısadece gülücük yerine bişeylerde yazardı sohbeti uzatmak için giibi geldi bana..

Tanımaz mıyım seni:))hatırladım konunu canım başka kızada yakın davranıyor demişsin bence sen yine dikkatli davran üzülmeni istemem, yazından anlaşılıyor ne kadar mutlu olduğun senin enerjin bana geçti okurken :)))kalpin pır pır kelebek misali :))umarım hakkında hayırlısı olur:)

Evet tatlım biliyor kesin :) ama aynı düşüncedeyiz senle ama o hep öyle yani resmi davranıyor nede olsa hocam ama senin düşüncene sahibim bakalım neler olucak :)

çok sevindim tanıdığına burda kimseye kızmıyorum ama bazı arkadaşlar kelimeleri düzgün özenerek yaz dedi saygım sonsuzdur herkese ama affola ben klavyeyi bile görmüyorum heyecan ve mutluluktan :) evet çok mutluyum kelebek gibi kalbim her şey bir başka güzel geliyor artık gözüme aşk bu olsa gerek :) ben olaydan 2 gün sonra o kızı sevgilisi ile gördüm ayrıca hocanın ona yakın davranması derste sürekli onu kaldırma sebebi ise kız 1 sene hazırlık okumuş o yüzden ing bildiği için hoca hep onunla ilgileniyormuş çünkü benim kuzenimde hazırlık okudu hep onu kaldırıyormuş derste hoca zaten kızında sevgilisi var günah aldım galiba ama yukarıda ki arkadaşın dediği gibi son msj attığım da eğer bana bir şeyler hissetseydi gülücük yerine sohbeti uzatabilirdi ama şu yöndende bakarsak o benim hocam sonuçta ben ne kadar rahat davransam da o davranamaz tabi bu hocadan hocaya değişir bir hocamız var adama şimdi diyelim ki her türlü teklifte bulunsam adam yarın kapımda olur o derece yani :) ama bu benim sevdiğim öyle değil kafasını kaldırıpta insana bakmaz bile ama bana bakıyor o başka dediğim gibi o yapmaz böyle bir şey gülücük göndermesi bile güzel onu düşünmem hoşuna gidiyor gibi :)

Ayrıca her ne kadar masum gerçekten onu çok düşünsem onun kötülüğünü istemesem de yapmayacak bile olsam ben onu iki senedir tanısamda o beni 7 aydır tanıyor üniversite bu kim kime güvenebilir ki hele bir hoca asla öğrencisine güvenmemeli şahsen ben olsam bir öğrencim bana böyle bir şey dese bırak gülücük atmayı onu ya uyarır yada hiç cevap atmazdım çünkü ben hocasıyım nede olsa ama dediğim gibi hocadan hocaya değişir bu benim sevdiğim sessiz, içine kapanık ama çok sıcak kanlı aslında ve aile terbiyesi almış kafasını kaldırıpta kimseye bakmayan bir insan ve hoca..Eğer ben o msjı bahsettiğim diğer hocaya desem adam yarın beni kahve içmeye sinemaya davet eder çok ciddiyim erkekten erkeğe fark bu olsa gerek biri kovalanırken diğeri ise kovalamak ister.. Benim bu sevdiğim şahsı Allah'tan her gece istiyorum ömrü ömrüme nasip olsun beklediğim ilk'imi bulduğuma inanıyorum Allah utandırmasın !

ilkokulda ya da ortaokuldaki hocaya aşık olan kişilere benzettım yazınızı.
özür dilerim ama yaşınız kaç acaba?

ilkokulda ya da ortaokuldaki hocaya aşık olan kişilere benzettım yazınızı.
özür dilerim ama yaşınız kaç acaba?

:) 21 yaşındayım üniversite son sınıfa gidiyorum. Yazımda belirtmiştim üniversite hocamı seviyorum diye sizi inandırmayan sebep ne oldu acaba?

:) 21 yaşındayım üniversite son sınıfa gidiyorum. Yazımda belirtmiştim üniversite hocamı seviyorum diye sizi inandırmayan sebep ne oldu acaba?
tenefüs menefüs, coğrafyam 5 geyikleri falan.. ben de lise falan sandım

tenefüs menefüs, coğrafyam 5 geyikleri falan.. ben de lise falan sandım

aynen ben de lise falan sandım.üniversitede teneffüs 5 falan ilginç yani.

diğer taraftan bana böyle hoca-öğrenci ilişkileri hiç hoş görünmüyor.bir hoca öğrencisine başka gözle bakmamalı bence.

Üniversite son sınıf öğrencisi 21 yaşında bir kızsın demek ... :44:
Hangi şehir hangi üniversite bu?! Hiçbir şey kazandırmadı mı bunca süre sana hayat?!
Fazla safça düşünüyorsun günümüz gençlerine göre. Dikkat et bence.
Çünkü hiçbir şey olduğu yok.
Bana gülümsedi, silgi verirken eli elime değdi diyerek bu kadar abartmak komik olmuş.
Ama bir yandan da hissettiklerindeki saflık hoşuma gitti.

Gerçekten yazdıklarını hayranlıkla okudum biliyormusun. O nasıl güzel hislerdir şimdi, birisi enerjin bana geçti yazıdan demiş cidden öyle beni bile içim kıpırdadı. ama canım realist olmak gerekirse yazdıkların ilkokulda aşık olduğum hocamı andırdı bana. sınıfta sadece bana gülerdi, benimle konuşurdu ayrı tutardı falan.. yani zaten insanlar büyüdükçe bu kadar da olmaz ya dedirtecek şeyler yapıyorlarken bunlar gerçekten basit şeyler fazla takılma derim bence ilginin farkında ve bu da hoşuna gidiyor gibi adamın. farklı şeylere yönelmeye çalış eminim çok güzel şeyler hissediyorsun çok mutusun ama yıpranırsın canım dikkatli ol

:) teşekkür ederim evet güzel şeyler hissediyorum ve de mutluyum ancak inşallah yıpranmam ki bundan da pek emin olamıyorum zaten 3 ayım kaldı mezun olmama (2 yıllık) sanırım daha görmem ve zamanla eğer bir şey olmaz ise Allah'ım yardım eder de unuturum ama bilmesini isterim belki mezun olunca söylerim ama emin değilim hem söylesem bir şey fark eder mi onu da bilmiyorum. Ama bu güzel yorumun için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…