canım şu birbirimize dua edebildiğimiz yer var ya üsttekine dileği için fatiha oku diye..
o başlık sayesinde çok şükür çoğu işimin yolunda gittiğini düşünüyorum
bence en önemli şey başkalarına dua etmek başkalarından dua almak ve de Allah için iyilik yapmak..
Tabikide öyle ama yinede tecrübe edenlerden öğrenmek istedim :)duanin sayisi,miktari degil samimiyeti onemlidir.
100 yasin okursun duana etkisi olmaz ama ezan aninda husu ile istersin duani Rahman kabul buyurur. yeterki halis bi sekilde aciosin ellerin duaya...
Ben de evlilik icin cok dua ettim Rabbim hayirli bir kismet cikarsin karsima diye. Ama hem Günahlarımdan tovbe ediyordum hem de dua ediyordum. Istedigim eş profilini söylüyorDum. Sonucta Allahin isteyin vereyim diyor.
Teheccud namazlarina kalkardim.
Bi gün bir rüya gördüm ve tüm hayatim degisti şükürler olsun.
Eşim cikti karsima. Tam teslimiyet gostermistim.
Cok şükür Allahima mutluyuz. Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin..
Vakıa suresi Rahman Suresi Yasin suresi veeee de "Allahim eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydınlığı kıl, bizi cehennem azabindan koru" ayeti kerimesini hep hep tekrar ettim. Her zaman da ediyorim..
Ya konu dualar kismina tasinsa da dini yorumlardan banlanmasak. Inşallah banlanmayiz. Siz sordunuz diye soyledim..
Evliliğine imreniyorum @Bilgece . Maşallah
Bizi de bulur mu acep öylesi
MaşaAllah !Ben de evlilik icin cok dua ettim Rabbim hayirli bir kismet cikarsin karsima diye. Ama hem Günahlarımdan tovbe ediyordum hem de dua ediyordum. Istedigim eş profilini söylüyorDum. Sonucta Allah, isteyin vereyim diyor.
Teheccud namazlarina kalkardim.
Bi gün bir rüya gördüm ve tüm hayatim degisti şükürler olsun.
Eşim cikti karsima. Tam teslimiyet gostermistim.
Cok şükür Allahima mutluyuz. Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin..
Vakıa suresi Rahman Suresi Yasin suresi veeee de "Allahim eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydınlığı kıl, bizi cehennem azabindan koru" ayeti kerimesini hep hep tekrar ettim. Her zaman da ediyorim..
Ya konu dualar kismina tasinsa da dini yorumlardan banlanmasak. Inşallah banlanmayiz. Siz sordunuz diye soyledim..)
MaşaAllah !
Böyle güzel şeyleri okuyunca nasıl mutlu oluyorum.. Ümitlerimde yeşeriyor yeniden.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaAllah.. Yaşadığınız hiçbir şeye keşke dedirtmesin.. iyiki dedirtsin hep..
Rabb'im bana ve benim gibi bekar arkadaşlara da hayırlısıyla gönlümüzdeki eşi, yuvayı, evlat(ları) nasip etsin inşaAllah.. Dualarınızı bekliyorum..
Allah'a emanet olun!!!
Ben de dualarınız ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.. Yüzünü, adını bile bilmediğim bir mü'min kardeşimden hayırlı bir dua duymak ne güzel bir nimet. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşaAllah..Ne güzel dua ettiniz oyle. Muminin mumine ettigi dualar kabul olurmus. Tabi ederim. Allahim sizlere de, icinde ebedi huzur, mutluluk, saglik ve bereket geçireceginiz bir yuva ve hayirli bir es nasip etsin.
Kendinize bol bol dua edin bol bol. Allah iyilerle karsilastirsin.
Allah razi olsun dualariniz için. Cok sevindim
Aminn aminnn canim insallahhMaşaAllah !
Böyle güzel şeyleri okuyunca nasıl mutlu oluyorum.. Ümitlerimde yeşeriyor yeniden.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaAllah.. Yaşadığınız hiçbir şeye keşke dedirtmesin.. iyiki dedirtsin hep..
Rabb'im bana ve benim gibi bekar arkadaşlara da hayırlısıyla gönlümüzdeki eşi, yuvayı, evlat(ları) nasip etsin inşaAllah.. Dualarınızı bekliyorum..
Allah'a emanet olun!!!
Innit Küntü olacakti yanlis yazmisimLailahe illa ente subhaneke innit kumru minezzalimin cok gerceklesti bende