- Konu Sahibi feraheymen
- #1.641
feraheymen benide ekler misin canım listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkim varsa helal olsunn canim benimm. Ben cok tesekkur ederim sizlere. Rabbim dualarimizi kabul etsinCanım benim ne kusuru Estağfurullah senin hakkın yeteri kadar geçiyor sen hakkını helal et allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederiz :)
Okuyan herkesten Allah razı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah hepimize28. ebican_040506 (EBRU)
29. nisamelek (EDA)
30. htchmd (HATİCE)
31. B belgeseller
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN YENI BAKABILDIM TOPIGE DUALARINIZ BITTI RABBIMM TEZ VAKITTE EVLERINIZI EVLAT SESLERIYLE SENLENDIRSIN INSALLAHHH KUCAKLARINIZ YAVRULARINIZLA DOLSUN
Kizlar teogda gorevliydm pek ilgilenemedim kusura bakmayin :) cumartesi baslariz insallahh :)
Canim YA HALİK-U YA ŞAFİ ESMALARINI BIRLIKTE OKUYCAZ INSALLAH. EKLERIM TABIKI. CANIM HERGUN BILDIRIM YAPMAN GEREKIYOR BILDIRIM YAPMAYAN LISTE DEN SILINIYO SOYLIYIM :)Canım böyle bişiye vesile olduğun için teşekkür ederiz ben de katılmak istiyorum hangi duayı okıycas
Canim YA HALİK-U YA ŞAFİ ESMALARINI BIRLIKTE OKUYCAZ INSALLAH. EKLERIM TABIKI. CANIM HERGUN BILDIRIM YAPMAN GEREKIYOR BILDIRIM YAPMAYAN LISTE DEN SILINIYO SOYLIYIM :)
Canim mrblar tabiki eklerim listeye ama hergun girip okudugunu haber vermen gerekiyor 2 gun bildirim yapilmazsa listeden cikarmak zorunda kaliyorum canimYeni listeye beni de dahil edebilir misiniz?
Tmm günlük bildirim yaparim. Ne zaman başlanacak?Canim mrblar tabiki eklerim listeye ama hergun girip okudugunu haber vermen gerekiyor 2 gun bildirim yapilmazsa listeden cikarmak zorunda kaliyorum canim
Canim cumartesi baslariz buyuk ihtimal takip edersen burayi ben ztn listeyi paylasicamTmm günlük bildirim yaparim. Ne zaman başlanacak?
Canım benim ben listedeyim yenidenmi yazdiracagiz yeni gelenler İçin mi yazdirin dedin yeniden yazacaksan devam diye bildirmistim hayırlı gecelerKIZLAR YENI DUA LISTESINE KATILMAK ISTIYORSANIZ ISMINIZI LISTEYE YAZDIRABILIRSINIZ
Canim seni yazdim listeye ismini yazdirmayanlar icin soyledimCanım benim ben listedeyim yenidenmi yazdiracagiz yeni gelenler İçin mi yazdirin dedin yeniden yazacaksan devam diye bildirmistim hayırlı geceler
Beni unutma feraheymen
Unuturmuyum hic canim ekledim senide :)feraheymen canım beni unutmadin inşallah
Allah senden razı olsun canım Rabbim sesimizi duysun dualarımizi kabul etsin inşaAllah :)Unuturmuyum hic canim ekledim senide :)
Canim Rabbim hepimizden razi olsun. Amin inşaAllah yuvalarimiz evlat sesleriyle şenlensin bebislerimiz bizi geceleri uyutmasin insallahhh :)Allah senden razı olsun canım Rabbim sesimizi duysun dualarımizi kabul etsin inşaAllah :)