- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi feraheymen
- #1.601
Arkadaşlar için okudum feraheymen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canim :)feraheymen bni yeni listeye adim ferda olarakda yazabilirsin:)
Canim insallah dualar vesile olur bebegine kavusursun Allah hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin insallahDualarımı okudum canım. Rabbim okuyan herkesten razı olsun. Bugün çatlatma iğnesi oldum dua günümde bugündu. İnşaallah edilen dualar hurmetine Rabbim ruhen ve bedenen sağlıklı kolay hamilelik geçirmeyi sağlıklı sıhhatli ayipsiz kusursuz hayirli evlatlar sahibi olmayı nasip eder hepinize banada.
Amin canim. Yuregi güzel arkadaşım seni tanımadan çok isindim sana. Rabbim gönlünden geçeni aratmadan versin sana inş.Canim insallah dualar vesile olur bebegine kavusursun Allah hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin insallah
Ayyy canimmsin duygularimiz karsilikli canim benim.Allah razi olsun tez vakitte kollarimiz evlatlarimizla dolsun insallah.Amin canim. Yuregi güzel arkadaşım seni tanımadan çok isindim sana. Rabbim gönlünden geçeni aratmadan versin sana inş.
Canim YA HALİK-U YA ŞAFİ okuycaz bebek icin bu ismi serifler birlikte okunuyormus.cnm yeni duamız neydi feraheymen