- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #1.041
Farkinda olmadan ayni duayi yazmisiz Elzem le ne guzel bir tesaduf :) ne derseniz varim kuzularım Rabbim kabul etsin mucizelerimizi göndersin insallahCanim ilk yazdigin dua olabilir hatta elzemde paylasmsti bu dua yi :) ama okunma sayisi varmi
Allah razi olsun canim ben bu esmalari 40 gun okumustum Dualarla kavusacagiz insallahh yavrularimizaAbdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
Okuyup da dua eden, ne isterse istesin,
Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Tek tek 70 kere okunmaz. Tamamı okunup başa dönülür,
bu şekilde, tamamı 70 kere okunur. Allah rızası için okumalı.
Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir.
İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır.
Her namazdan sonra okuyana ne mutlu!
Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.
Dilek için kırk gün kadar okumalıdır…
kizlar namazın ardindan okuya bilen okusun ALLAHIM kabul etsin inşallah
Maşallah canım benim sana Rabbimiz inşallah sabırla duayla minigine kavustursun mucizen nasip olsunAllah razi olsun canim ben bu esmalari 40 gun okumustum Dualarla kavusacagiz insallahh yavrularimiza
Aminnn canimmm insallahhh hepimize Rabbim nasip etsinn.. evlat kokusunu tadalim insallahMaşallah canım benim sana Rabbimiz inşallah sabırla duayla minigine kavustursun mucizen nasip olsun
Canim tabi eklerim internete duzenli girme problemi varmi cunku duzenli bildirim yapman gerekiyor. Bilgi veriyim :)Bende katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?