- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #1.021
Hz zekeriyanın duasına ne dersiz ?
Feraheymen ben dualarımı bitirdim yarınkinide okudum rabbim kabul etsin yeni duaya ne zaman başlıyrz önerim hz zekeriyanın evlat sahibi olmak için okuduğu duaya pazartesi başlaylm derim
Benimde içimden geçiyor vesile olur minikleriz pespeşe geliverir tedaviyle uğraşanlarada vesile olur İNŞALLAH hayırlısı allahtanHz.zekeriya duasi topigi var kizlar yani cogunluk isterse bizde okuruz
HAŞR-24 Ayetinin Türkçe Okunuşu: Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
feraheymen buna nedersin okuduğumuz un tam hali herhalde
HAŞR-24 Ayetinin Türkçe Okunuşu: Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
HAŞR-24 Ayeti Türkçe Meali: O Allah ki; Yaratan’dır, Bâri’dir (yokken var eden), Musavvir’dir (şekil verendir), güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde olanlar O’nu tespih eder. Ve O; Azîz’dir (yücedir), Hakîm’dir (hüküm ve hikmet sahibidir).
feraheymen
Canım benim ben hz Zekeriyya nin duasını da okumak istiyorum inşallah vesile olur inşallah
Benimde içimden geçiyor vesile olur minikleriz pespeşe geliverir tedaviyle uğraşanlarada vesile olur İNŞALLAH hayırlısı allahtan
Canim ilk yazdigin dua olabilir hatta elzemde paylasmsti bu dua yi :) ama okunma sayisi varmiİnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
= "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır."
feraheymen canım bu dualardan biri de olabilir kuzum
Canim 1267 kez geceleri ve 3 ay boyunca okunmalı yazıyor kuzum ama sayı önemli bizim icin o da 1267 kez kuzucumCanim ilk yazdigin dua olabilir hatta elzemde paylasmsti bu dua yi :) ama okunma sayisi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?