- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.841
Okudum canim bendeegeli canim ekledim seni ve listeyi kapattim :) detaylar listemizin basinda yaziyor okuycagim dua ve okuma sayisi ve kimler icin okuycagimz. Gunluk bildirim yapman gerekiyor dualari gunluk okuyoruz liste duzenli ilerlesin diye. Sormak istedigin bisi varsa sorabilirsn hosgeldin aramiza iyi dileklerin ve dualarina Amin hayirli kandiller.
Evet canim masallahh sayimiz artti. Aminnnn insallahhZeliha cım listemiz bayaa kabarmişallahım hepimize annelik nasip etsin inşaAllah bu kandilin hürmetine
Canım 10 kere okudum senin için allahım pozitif sonuç görmeni nasip etsin inşaAllahBu dua benim baslayacak tup bebek tedavim icin canim. Okumak istersen okuyabildigin kadar canım. Topigin duasi "ya hayyu ya kayyum bi rahmetike estagisu" bu dua günü gelen 2 arkadasımız icin 30 ar kez okunuyor
Isim ise yazarsaniz hasretEvet canim masallahh sayimiz artti. Aminnnn insallahh
Canim benim kiyamam agriya ragmen okudun mu kuzum? Allah razi olsun canim. 4444 okudun degil mi? Hz. Yunus duasini okumayi dusunuyorum kuzum. Fatiha da istiyorum ama yetisir mi bilmiyorumsaydin78
Canım benim tefriciyeyi okudum allahım kabul etsin inşallah salâvat çekip dua ettim tekrar salâvat çekip okudum basımın agrisina rağmen okudum allahım kucağıni doldursunnn inşallah fatiha okursan haberim olsun okumak isterim etiketlersin listede olmadı gim için bildirim gelmiyor
444 okudum eksigin varsa yarında okurumCanim benim kiyamam agriya ragmen okudun mu kuzum? Allah razi olsun canim. 4444 okudun degil mi? Hz. Yunus duasini okumayi dusunuyorum kuzum. Fatiha da istiyorum ama yetisir mi bilmiyorumsagol kuzucum okursam etiketleyip haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?