- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
- #2.821
Hayirli kandiller canimcanım okudum bugünün duasını Allah kabul etsin hayırlı kandiller..:) feraheymen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli kandiller canimcanım okudum bugünün duasını Allah kabul etsin hayırlı kandiller..:) feraheymen
Aminn canim seninde kandilin mubarek olsun.
bugün kime okıcaz canımCanim ekliyorum senide hergun 2 arkadasimiz icin okuyoruz. 30+30 =60 adet listenin basinda ki ya hayyu ya kayyum ile baslayan dua yi okuyoruz. Gunluk bildirim yapman gerekiyor okuduguna dair. 2 gun haber alamazsak okudugnla ilgili listeden cikarmak durumunda kaliyor. Duzenli okunsun diye boyle bir kuralimiz var anlatabildm insallah
Canim dua listesi yukarida ilk 2 kisi icin bugun elzem (emel) ve guzbahar arkadaslarimiz icin. Sonraki kisileri listeden takip edebilirsin.bugün kime okıcaz canım
CNM BELIRLI BI ZAMANI VARMI BASLAYIP BITIRMEK ICIN (10.000 IHLAS SURESININ).Canim ben bildigim kadariya cevapliyim 10 bin ihlas okuyorsun besmele ile bunun farkli bi usulu yok basinda istigfar salavat ile niyet edersn. 70bin kelime i tevhid ise la ilahe illallah cekiyorsun her 100 de muhammeden resulullah diyorsun bununda basinda istigfar besmele ve salavat ile niyet ediyorsun. :) ben 70 bin kelime i tevhidi hep tamamini okudum yani her yuzde muhammeden resulullah demek yerine kelime i tevhidin tamamini okudum 70 bin kez.
Canim listeyi kapatmstm ama kimse yazmayinca senide ekleyeblrmHerkese hayirli kandiller arkadaslar.Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah tez zamanda cennet kokulu evlatlarimiz senlendirsin evlerimizi. Canim gec kaldim sanırım ama işyerinde firsat bulamiyorum liste yeni baslamis kimse icinde mahsuru olmazsa bende katilmak isterim duaya. feraheymen
Canim sen 1 hafta da bitircm diye niyetlenirsn veya 10 gun sana kalmis belli bi suresi yokCNM BELIRLI BI ZAMANI VARMI BASLAYIP BITIRMEK ICIN (10.000 IHLAS SURESININ).