- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.781
Aminn insaAllah Canim yarin basliyoruz duamiza seni ekliyorum ozaman. Gunluk bildirim yapman gerekiyor okuduguna dair. Duamiz ve okuma sayisi yaziyor listenin basinda. Gunluk 2 arkadasimiz icin okuyoruz. 30+30 =60 okuma sayisi. Hosgeldin aramizaMerhaba kızlar Allah dualarınızı kabul etsin, niyetlerinizi hayırlı eylesin. Ben de kendim hergün Meryem süresini okuyorum tesbihlerim onları çekiyorum ama aranıza katılmayı çok isterim sizler içinde seve seve dua ederim dualarınızı da almayı çok isterim. Feraheymen Bugün geç kalmışsam yormayayım sizi ama ertesi güne eklersen çok sevinirim ismim Figen.
Hoşbuldum canım Allah razı olsun seve seve okuyacağım bitirir bitirmez yazarım. Ayrıntıları okudum anladım, Teşekkürler.Aminn insaAllah Canim yarin basliyoruz duamiza seni ekliyorum ozaman. Gunluk bildirim yapman gerekiyor okuduguna dair. Duamiz ve okuma sayisi yaziyor listenin basinda. Gunluk 2 arkadasimiz icin okuyoruz. 30+30 =60 okuma sayisi. Hosgeldin aramiza
Allah senden de razi olsun. Tamam canim :)Hoşbuldum canım Allah razı olsun seve seve okuyacağım bitirir bitirmez yazarım. Ayrıntıları okudum anladım, Teşekkürler.
TESEKKURLER CNM BASKA LISTELERE KATILDIM.GURBET KUSU canim sende yeni listede olmak istemstin degilmi yanlis hatirlamiyorum. Ekledim seni listeye :)
sevdakusum Amin tatlım size de hayirli olsun :) inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün. Salavatın usülü söyle canım:
Kimin icin okuduğunu niyetiyle birlikte söylüyorsun. Sonra okuyorsun canım
"Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”[/QUOTE peki bunu kaç kere okuyacaz canım
Bu dua benim baslayacak tup bebek tedavim icin canim. Okumak istersen okuyabildigin kadar canım. Topigin duasi "ya hayyu ya kayyum bi rahmetike estagisu" bu dua günü gelen 2 arkadasımız icin 30 ar kez okunuyorPeki bun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?