- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.761
Tatlım tedavi hayırlı olsun inşallah pozitif görürsünKuzucummmmm Allah razı olsun sagol bitanem. 10.000 ihlas biliyordum onu okudum aksam orucumu acarken bitirdim sukurler olsun Rabbim' e. Bir de 70.000 kelime-i tevhid okuyorum okunma usulene gore canim. O bitince de 12.000 hz.yunus duası okuyacagim umarım yetistiririm. Rabbim sana cevirsin dualarını canımmmm, kolayca bir tane daha evlat nasip etsin sana ve tum isteyenlere inşAllah
Tabiki canim hosgeldinferaheymen listeye benide eklermisin
Hayir canim bunu degil yukarida listemiz var basinda okuycagmz dua ve okuma sayilari yaziyor."Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
sadece bunumu okuyoruz ben yeni gördüm linki tm anlamadım
tşk hb bacım RABBİM bol dular ederek el acıp istiyecegiz evlatlarımızı hepimiz bir yürek olup ne güzel birbirimize edilen dua çok şükrr listemiz inş hep hamiş dolarTabiki canim hosgeldin
Evet canim bu 2 kisi icin okuyoruz gunde 30+30 toplam 60 gunluk okuma sayimiz."Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu” bumu canım
Yazdim canimcanım birde sana zahmet dilek ismim yazarmısın?
başka dualar da yapıyorum aksatırım diye korkuyorum inşllh bir dahaki listeye katılayımbeyaz_gelincik01 canim ismini yaziyim mi listeye
iyimiş tm anladım inş bol hamişimiz olur canımEvet canim bu 2 kisi icin okuyoruz gunde 30+30 toplam 60 gunluk okuma sayimiz.
çokk yşk ederimYazdim canim
Tamam canim bekleriz :)başka dualar da yapıyorum aksatırım diye korkuyorum inşllh bir dahaki listeye katılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?