Selam kızlar...
dün kontrole gittim ve amnion sıvımın 65 mm ye düştüğünü öğrendik.dr. 3 gün boyunca bol bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi.yarın yine gideceğim...eğer amniom sıvım 50mm ye düşerse yatış yapacaklar..ya serum takviyesi yada sancı vereceğiz dedi doktor.
İlk bebeğim ve ben oldukça şaşkınım.yarın neler olacak bilmiyorum...Belki de doğuma alacaklar beni...hiçbirşey belli değil ama sizlerden dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Hepinizi seviyorum,hakkınızı helal eyleyin....
canım kaç haftalıksın öncelikle korkma stres yapma
ve armut ye armut o aminiyos sıvısını yeniliyo
ablamdad aynı sorun çıkmıştı dr armut yemesini söyledi
çok şükür atlatmıştı oda
inş. bi sorun olmaz
ıyi düşün iyi olsun canım, doktorun tavsiyeleri uy ve bol sıvı tüket, dinlen. kaç haftalıktı ki bebeğin. ınşallah Rabbin izniyle bir sorun olmaz. Endişelenme ve bol dua et... Allah yar ve yardımcın olsun...
canım güzel düşün güzel olsun doktorun gereken neyse onu yapar emin ol rabbim yar ve yardımcın olsun zaten doğumunda yaklaşmış canım şimdiden bol bol dualarım seninle
Arkadaşlar çok şükür suyum 65 mm den 67 mm ye çıkmış.yatış yapmadılar ama su içmeye devam.ve her üç günde bir kontrol...
sağlıkla ve hayırla gelsin bebişlerimiz...
buarada bugün kendimi halsiz hissediyorum.genzim ağrıyor ve yanıyor.umarım grip olmam...meyveye devam...
cnm sebebini ben de bilmiyorum ki...stres yapmadım aslında.herşeyi akışına bırakmış bir vaziyette anı yaşamaktayım.ne doğum stresi ne başka bişey.zamanımı da dinlenerek geçirdim ama mutlaka günlük yürüyüşler yaptım.
muhtemelen son zamanlarda su içmeyi azaltmış olmamdan kaynaklandı.ben öyle düşünüyorum...zaten günlük 2-3 lt su içmemiz gerekiyormuş...o da bende nerdeeeee?suyla aramız bozukkk.gerçi dr. uyardıktan sonra katlanıyorum ama :) kaydirigubbakcemile3
herşey için...zor şeyler yaşatmasın rabbim hiçbirimize...