Çok teşekkür ederim. Sizde belirti var miydiCnm ben konu sahibi değilim ama bende problem yaşadığım için biliyorum Annenizin genel cerraha görünmesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Sizde belirti var miydiCnm ben konu sahibi değilim ama bende problem yaşadığım için biliyorum Annenizin genel cerraha görünmesi lazım
Ağrıdi cok o zaman oldu.Korkma genellikle kanserik kitle ağrı yapmıyor diye biliyorum doktorlar biyobsi yaptımı Allah yardımcın olsun cnm üzülme daha ortada bişey yok ağrıylamı hissettiniz koltuk altınızı yoksa tesadüfenmi ?
Cnm bende koltuk altımda beze varmış gibi hissetmiştim ama yokmuş ben öyle zannetmişim Allaha şükür bir problem çıkmadıÇok teşekkür ederim. Sizde belirti var miydi
Biyobsi yaptımı doktor parça aldımı yani bencede enfeksiyona bağlı birşeydir kızarıklık falanda varsaAğrıdi cok o zaman oldu.
Kızarıklık cok az oldu ama agri çoktu. Kendimi kontrol ederken kulagimin üst arkasında da mercimek kadar ağrımayan bi sertlik hissettim biraz önce. O kadar korkuyorum ki nolur dua edin bana bebeğim doğmadı bileBiyobsi yaptımı doktor parça aldımı yani bencede enfeksiyona bağlı birşeydir kızarıklık falanda varsa
Ben öncelikle genel cerraha gittim orda bazı sıkıntılı şeyler söyleyince bu durumla ilgilenen hematoloji prof doktoruna gittimMerhaba annemin koltuk altında nohut büyüklüğünde bezesi var. Ağrısı olup olmadigini bilmiyorum ama hangi bölüme gitmistiniz, şikayetiniz neydi
Şuan korku ve panik içinde olduğunuz için her yerinizi kontrol etme ihtiyacı duyuyorsunuz merak etmeyin kulağınızın arkasındakide önemli bişey değildir korktukça vicudunuzun heryerinde bir şey var gibi hissedersiniz hepsinin sebebi korku panik biyopsi yaptımı dedim doktor cevap vermediniz?Allah seni doğmamış yavruna yavrunuda sana bağışlasın cnm inşallah korkulacak hiç birşeyin yoktur heryerini inceleyip durma bişeyin yokturKızarıklık cok az oldu ama agri çoktu. Kendimi kontrol ederken kulagimin üst arkasında da mercimek kadar ağrımayan bi sertlik hissettim biraz önce. O kadar korkuyorum ki nolur dua edin bana bebeğim doğmadı bile
Şuan korku ve panik içinde olduğunuz için her yerinizi kontrol etme ihtiyacı duyuyorsunuz merak etmeyin kulağınızın arkasındakide önemli bişey değildir korktukça vicudunuzun heryerinde bir şey var gibi hissedersiniz hepsinin sebebi korku panik biyopsi yaptımı dedim doktor cevap vermediniz?Allah seni doğmamış yavruna yavrunuda sana bağışlasın cnm inşallah korkulacak hiç birşeyin yoktur heryerini inceleyip durma bişeyin yoktur
Eğer çok korkulacak bir durumun olsaydı hemen biyobsini yapardı doktor büyük ihtimal enfeksiyona bağlı birşeydir Allah yardımcın olsun kafana takarsan bu süre geçmez yer gök dua ile dua et Rabbime sığın inşallah birşeyin yokturYok henüz yapılmadı biyopsi 3 hafta sonra tekrar bakmam lazım dedi. Nasıl geçer bu süre ne yaparım bilmiyorum.
Eğer çok korkulacak bir durumun olsaydı hemen biyobsini yapardı doktor büyük ihtimal enfeksiyona bağlı birşeydir Allah yardımcın olsun kafana takarsan bu süre geçmez yer gök dua ile dua et Rabbime sığın inşallah birşeyin yoktur
Canım nasılsın iyimisin sorum var sana lütfen bana yardımcı olursanız sevinirimHanımlar çok uzun zamandır koltuk altımda lenflerim şişti. Hep ultrason da reaktif yanı enfeksiyon kaynaklı oldugu görünür ve doktorlar önemsiz takibe gerek yok derlerdi. Öylesine doktora gittik ultrasonla baktılar ve doktor kötü görünüyor dediler kaç doktora gittik hepsi biyopsi istedi. En son medikal hastanesinde prof lara gittik usg de şüpheli lenf bezi göründü hematoloji doktoru %90 kötü değil gibi görünüyor ddi biyopsi mi yapan doktor beyde %90 belki daha fazla iyi sonuc gelicek inşallah dedi ama anne yüreği 3 aylık bebeğim var emziriyorum inşallah doktorların da umduğu gibi emzirdiğim için enfeksiyon kapmışımdır. Sonuç iyi çıkar
MerhabaNasıl oldunuz, sonuçlarınız nasıl çıktı?
Naislsiniz nasil oldunizAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Biyopsimi yapan Öğretim üyesi doktordu % 3 ya 4 ihtimal kanser dedi ama o ihtimal beni çok korkutan ne kadarda olmasa
Gecmiw olsun öncelikleHanımlar çok uzun zamandır koltuk altımda lenflerim şişti. Hep ultrason da reaktif yanı enfeksiyon kaynaklı oldugu görünür ve doktorlar önemsiz takibe gerek yok derlerdi. Öylesine doktora gittik ultrasonla baktılar ve doktor kötü görünüyor dediler kaç doktora gittik hepsi biyopsi istedi. En son medikal hastanesinde prof lara gittik usg de şüpheli lenf bezi göründü hematoloji doktoru %90 kötü değil gibi görünüyor ddi biyopsi mi yapan doktor beyde %90 belki daha fazla iyi sonuc gelicek inşallah dedi ama anne yüreği 3 aylık bebeğim var emziriyorum inşallah doktorların da umduğu gibi emzirdiğim için enfeksiyon kapmışımdır. Sonuç iyi çıkar
Allah razı olsun çok şükür temiz çıkmıştı ama şimdi tekrardan çok şişti doktora gidemedim dahaGecmiw olsun öncelikle
Sonuçlarınızı çıktı mı? Merak ettim sizi