• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza talibim😔

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.446
373
73
25
Hanımlar çok uzun zamandır koltuk altımda lenflerim şişti. Hep ultrason da reaktif yanı enfeksiyon kaynaklı oldugu görünür ve doktorlar önemsiz takibe gerek yok derlerdi. Öylesine doktora gittik ultrasonla baktılar ve doktor kötü görünüyor dediler kaç doktora gittik hepsi biyopsi istedi. En son medikal hastanesinde prof lara gittik usg de şüpheli lenf bezi göründü hematoloji doktoru %90 kötü değil gibi görünüyor ddi biyopsi mi yapan doktor beyde %90 belki daha fazla iyi sonuc gelicek inşallah dedi ama anne yüreği 3 aylık bebeğim var emziriyorum inşallah doktorların da umduğu gibi emzirdiğim için enfeksiyon kapmışımdır. Sonuç iyi çıkar 🤲

Insallah sonuclariniz tertemiz gelir..doktorlar kotu degil gibi diyosa da bi bildikleri vardir zaten.bosuna stres olmusum dersiniz insallah..

İçinizi ferah tutun sıkıntılı olduğunu dışardan bile anlıyorlar bu gibi durumlarda. Vakit kaybetmeden alıp biyopsi yapalım deniliyor.
Size iyi demişlerse öyledir 👍

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin. Gönlünüzü temiz tutun inşallah sonuçlarınız tertemiz gelir. Ayrıca yavrunuzu Allah bağışlasın sağlıkla analı babalı büyüsün☺️

İnşallah içinizi ferahlatacak güzel haberi alırsınız,biyopsi yapanlar az çok biliyorlar, inşallah dediği gibi iyi gelir , bize de güzel haberi verirsiniz

İnşallah korkugun gibi çıkmaz cıkmıcagına da eminim buraya yaz haberleri Rabbim güzle haberler duyursun

İnşallah içinizi ferahlatacak güzel haberi alırsınız,biyopsi yapanlar az çok biliyorlar, inşallah dediği gibi iyi gelir , bize de güzel haberi verirsiniz
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Biyopsimi yapan Öğretim üyesi doktordu % 3 ya 4 ihtimal kanser dedi ama o ihtimal beni çok korkutan ne kadarda olmasa 😔🥺

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Biyopsimi yapan Öğretim üyesi doktordu % 3 ya 4 ihtimal kanser dedi ama o ihtimal beni çok korkutan ne kadarda olmasa 😔🥺
%96 97 iyi gelecek demiş, bu yönden düşünün, ne zaman çıkacak sonucunuz, stres yapmadan bekleyin bebeğiniz etkilenmesin. Boşuna stres yaptığınızı göreceksiniz inşallah

Hanımlar çok uzun zamandır koltuk altımda lenflerim şişti. Hep ultrason da reaktif yanı enfeksiyon kaynaklı oldugu görünür ve doktorlar önemsiz takibe gerek yok derlerdi. Öylesine doktora gittik ultrasonla baktılar ve doktor kötü görünüyor dediler kaç doktora gittik hepsi biyopsi istedi. En son medikal hastanesinde prof lara gittik usg de şüpheli lenf bezi göründü hematoloji doktoru %90 kötü değil gibi görünüyor ddi biyopsi mi yapan doktor beyde %90 belki daha fazla iyi sonuc gelicek inşallah dedi ama anne yüreği 3 aylık bebeğim var emziriyorum inşallah doktorların da umduğu gibi emzirdiğim için enfeksiyon kapmışımdır. Sonuç iyi çıkar 🤲
İnşallah sonuçların iyi çıkar cnm zaten doktorlar aldıkları parçanın görüntüsünden anlıyorlar iyimi kötümü çıkacağını Rabbim seni evladına bağışlasın bence iyi çıkacak sonucun

Canım birde Rabbime sığın beş vakit namaz haricinde gece kalk teheccüt kıl sonuçların iyi olması için dua et.Rabbimin fetdah ismini zikret selam ismini zikret herşeyimiz Rabbimize bağlı Rabbim seni fetdah ismiyle feraha selam ismiyle selamete çıkarsın inşallah 🤲

Canım birde Rabbime sığın beş vakit namaz haricinde gece kalk teheccüt kıl sonuçların iyi olması için dua et.Rabbimin fetdah ismini zikret selam ismini zikret herşeyimiz Rabbimize bağlı Rabbim seni fetdah ismiyle feraha selam ismiyle selamete çıkarsın inşallah 🤲
İnşallah allahım izin verir de doktorun da dediği gibi olur 🥺

Üzülmekten sütüm kesildi 😔
Yapma böyle kendine daha ortada birşey yok Allah korusun olsa bile şimdi tıp ilerledi herşeyin tedavisi var çok şükür inan bana kötü düşünseydi doktor kesinlikle olumlu birşey söylemezdi sonuç çıkınca hani iyi diyordunuz kötü görünüyor deseydiniz biz başka yerlerede bakardık vs vs diyeceğiniz için sessiz kalmayı tercih ederdi dediğim gibi sonuçların Allahın izniyle iyi gelecek

Çok geçmiş olsun Allah sizi bebeğinize bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah 🤲 sonuçlardan haberdar edersiniz

Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

Back