Allah yardımcın olsun
Daha 26 yaşındasın.. Olursun mutlu. Hayat yıpratıyor insanları.kimisini daha fazla.. Daha fazla yıprananlar daha fazla mutlu olurlar buna inanırım ben. Üzme kendini. Sıkı tutun hayata. Karşına seni hakeden çıkacaktır .eminim !
İnşallah yakın zamanda çıkar
Canım öncelikle her şey geride kaldı bunu kabul etmek gerekir. Ha sözlünün kişiliği oturmamış o ayrı. Bunun hesabını Allah soracak ona. İnsanlar sen mükemmel de olsan her zaman canını sıkmak için bekleyeceklerdir. Önüne bakmayı başarmalısın. Tek başına yapmam diyosan psikolojik yardım almayı deneyebilirsin
bence kurtulduguna sukretmelisin,ayrica 26 yas ne ki ??? sen manen toparlanmaya bak ,evlilik icin gec kaldigini dusunme. dogru insani bulunca 50 yasinda da guzeldir, yanlis insanla 20 yasinda da zehirdir...ne guzel.demis mevlana
sağolun haklısınız
Kısmet etmişse MEVLA;
El getirir, yel getirir, sel getirir…
Kısmet etmemişse MEVLA;
El götürür, yel götürür, sel götürür…
Mutluluk aslinda icimizde.dualarla Allah a teslimiyetle bu mutlulugu yakalamaya calis.ben de 26 yasindayim.evlendim ve 17 ay suren bir evliligin ardindan suan bosanma asamasindayim.Rabbim ne verirse hayirlisini verir.su durumumda bile uzulmuyorum artik.cunku Allah derdi vermisse mutlaka arkasindan hediyesini de verecektir.vardir bunda da bir hayir.hayirlisini isteyerek dua edince emin oluyorum ki sonucu ne olursa olsun Allah bana hayirli olani nasip etti.dua et.ve duani da Allah a emanet et.sonunu dusunme.acaba kabul olacak mi diye sınama.sadece iste hayirlisini ve Allah a duani emanet et.emin ol senin icin en hayirli olan en hayirli zamanda karsina cikacak...