- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Alim devam ediyor mu cnm
Evet canım seni de alalım istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alim devam ediyor mu cnm
Alıyorum canımCanım benide ekler misiniz? Şimdi okumaya başlıyorum sayıyı söylerim. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
Tamam canım değiştiriyorumdeğiştiriyorumben de 4 tane okudum,
kızlar nick değişikliği yaptım ikarossu değiştirirmisiniz
VVallahi çok sevinirimEvet canım seni de alalım istersen
Canim 11 kisiyiz 2 gun sure verilir rahatca okunur 100 tane.Arkadaslar birsey sorucam. Bu duanin 100 defami okunmasi mi gerekiyor. Eger gerekmiyorsa herkes 3 tane okusa bir arkadasa, boylece hergun bir arkadasa okumus oluruz. Listenin sonundaki arkadaslarda sira bana ne zaman gelecek diye beklememis olur. Belki gunde iki arkadasa bile okuyabiliriz. her hafta duamiz olmus olur, eger belli sayida okunmasi gerekmiyorsa boyle yapalim mi. diger turlu bir oturusta on tane okumak cocugmuz icin kolay olmayabilir, yavas ilerliyor liste oyle oluncada
liste sonundaki arkadas 20 gun beklemesi gerekiyor ya oyuzden demistim bitince tekrar bastan baslariz herhafta hepimiz dua almis oluruz diyeCanim 11 kisiyiz 2 gun sure verilir rahatca okunur 100 tane.
Arkadaslar birsey sorucam. Bu duanin 100 defami okunmasi mi gerekiyor. Eger gerekmiyorsa herkes 3 tane okusa bir arkadasa, boylece hergun bir arkadasa okumus oluruz. Listenin sonundaki arkadaslarda sira bana ne zaman gelecek diye beklememis olur. Belki gunde iki arkadasa bile okuyabiliriz. her hafta duamiz olmus olur, eger belli sayida okunmasi gerekmiyorsa boyle yapalim mi. diger turlu bir oturusta on tane okumak cocugmuz icin kolay olmayabilir, yavas ilerliyor liste oyle oluncada
Canim 11 kisiyiz 2 gun sure verilir rahatca okunur 100 tane.
liste sonundaki arkadas 20 gun beklemesi gerekiyor ya oyuzden demistim bitince tekrar bastan baslariz herhafta hepimiz dua almis oluruz diye
Canım ben Türkce okudum ama bılmıyorum Arapçası mı lazım acabakizlar bisey sorucam bu abdestli ce arapcadan mi okunacak yoksa türkçe okunuşu da makbul olur mu kafam karıştı benim(
CNM BU YAZDIGIN ZATEN ARAPCANIN TURKCE YAZILISIDIR YANI FARK YOKKI.BEN ARAPCADA BILIYORUM SADECE BAZI TELAFUZLAR FARKLI OKUNUR SERT GIRTLAKTAN OKUNANLAR OLUR O KADAR YANI BIR YANLISLIK YOK .RAHAT OLUNDA CNM BISEY SORUCAM BU ISMI AZAM BIR COK SITEDE FARKLI YAYINLANMIS SEN NETTENMI KITAPTANMI BULDUN ONU MERAK ETTIM.Canım ben Türkce okudum ama bılmıyorum Arapçası mı lazım acaba