Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

canlarım ben dün bi yerde okumuştum ama şuan o okuduğumu bulamıyorum farklı bir şey paylaşacağım arefe günü besmeleyle birlikte 1000 ihlas okumak sünnetmiş . paylaşmak istedim . siz de internetten araştırabilirsiniz dualarımızın kabul olur inşallah amin...
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ise:
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.” demiştir. (Şuâ‘lar)
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)
Kaynak: http://www.sorusorcevapbul.com - Arefe gününde 1000 ihlas okumak

hemen başlıyorum allah razı olsun sağol
babanemde bayramın 1. günü öğle ikindi arası mutlaka uyuyun derdi cenneten örtü serilir üstünüze derdi :)

yeni listede beni unutmayın olurmu
bayram sonrası görüşmek üzere
hayırlı bayramlar

ayyy öğle ile akşam arasıymış :)

hemen başlıyorum allah razı olsun sağol
babanemde bayramın 1. günü öğle ikindi arası mutlaka uyuyun derdi cenneten örtü serilir üstünüze derdi :)

Kızlar merhaba tekrardan :) yenı lıstemızı oluşturuyorum. Ne okumak ıstersinız? Tefriciye okuyabılırız ama baska okunan sayfalar da var dıye o kadar da ısrar etmıyorum. Yunusun duasını okuyabılırız tekrar. Kenzul ars okuyabılırız onu hic okumadık. Bır fıkrınız var mı?

CANIM BENIDE EKLER MISINIZ YENI LISTEYE?

allahım dualarımızı kabul eyle

Allah kabul etsin.amin.

Salavat okuyalim peygamberimizi bol bol hatirlayalim...

okudum Allah kabul eder inşallah canım benim

Kızlar hayırlı kandiller hepinize dualarda buluşalım inşallah ...

Ne kadar içten yazmissin Rabbim kabul etsin inşallah

Allah razi olsun canim. cumlemizn dualari kabul olur İNSALLAH

yeni listede beni unutmayın olurmu
bayram sonrası görüşmek üzere
hayırlı bayramlar

CANIM BENIDE EKLER MISINIZ YENI LISTEYE?

Yeni listede ben de varım

yeni listeye talibim bende :)

kızlar liste bu sekilde görunuyor baska katılmak isteyen var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…