- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.501
Hemen basliyorum canim sana okumayaKızlar listedeki sırayı takip ediyoruz. Bugun baslayalım. Bir gun ıcınde bitirmeye çalışalım. Okumak ıstedıgınız baska dua varsa onu da okuyalım:)
1.redvelvetcake - 26 ayetel kursi + 3 ismi azam
2.damla_22 - 24 ayetel kursi+ 3 ismi azam
3. C cansu_tr - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
4. A ay__060 - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
5.tubatesbih - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
6.La Chance - 24 ayetel kursi+ 3 ismi azam
7.suleeeem - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
8.Nara87 - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
Toplam: 170 ayetel kürsi
Salavat kumbarası: 4000
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”
Ayyy hayır canım ben senı eklerım olur mı oyle seyyyyy:) hatta bor ıkı sayfa once yazdım senı o gelınce okur diye:) öerak etme sen de varsın:)İzinliydim nete de girmedim...
bu listeyi kaçırdım artık
diğer listede beni unutmayın
Yok canım eskıye dahıl ben lısteyı guncellıyorum okudu dıye ısaretlıyordum:)Canım dün 8 de yazmışsın girememiştim hiç iftar falan derken şimdi okudum Allah kabul eder inşallah 00:17de bi daha yazmışsın onu da okuyacağız mi yoksa eskiye mi dahil ?
Canım tefriciye okuyabılırsın benım ıcın dua etsen yeter. Allah razı olsun. Icınden ne gelırse. Dua kumbaramıza eklersın:)Canım regl oldum ben ne okuyacagim
Canım sulem regl olmus onun yerıne okuyabılır mısın ısabet oldu:)İzinliydim nete de girmedim...
bu listeyi kaçırdım artık
diğer listede beni unutmayın
yetiştim yani çok şükür Allahıma :)Yok canım eskıye dahıl ben lısteyı guncellıyorum okudu dıye ısaretlıyordum:)
yetiştim yani çok şükür Allahıma :)
bir şey daha soracağım kişi kişi mi okuyoruz yine ben sabah okudum 24 ayetel kürsi + 3 ismi azam duasınıAllah razı olsun canım:) aksama kadar vaktımız var
Evet canım tek tek sen bana okuyup bır de ıkıncı kısıye okumussun galıba ıkıde de senı okundu işaretlerim ben gectıgımız zamanbir şey daha soracağım kişi kişi mi okuyoruz yine ben sabah okudum 24 ayetel kürsi + 3 ismi azam duasını