Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

canım ben butun listedeki arkadaşlarım için okudum. Şehir dışına çıkıyorum bildirim yapamayacağım. Bir daha ki listeye yetişirim diye düşünüyorum. Listede olmak isterim yine. bildirimi toptan yapmam sorun olmuyorsa eger tabiki de.

canım ben butun listedeki arkadaşlarım için okudum. Şehir dışına çıkıyorum bildirim yapamayacağım. Bir daha ki listeye yetişirim diye düşünüyorum. Listede olmak isterim yine. bildirimi toptan yapmam sorun olmuyorsa eger tabiki de.
Tamam canım sehır dışına çıkıyorsan yapacak bır sey yok tabıı kı:)

Kızlar listedeki sırayı takip ediyoruz. Bugun baslayalım. Bir gun ıcınde bitirmeye çalışalım. Okumak ıstedıgınız baska dua varsa onu da okuyalım:)

Sıra damlada

1. redvelvetcake redvelvetcake - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
2. damla_22 damla_22 - 26 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
3. C cansu_tr - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
4. A ay__060 - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
5. tubatesbih tubatesbih - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
6. La Chance La Chance - 24 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
7. suleeeem suleeeem - mazeretli, 3 ismi azam
8. Nara87 Nara87 - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
9. M mlkem 24 ayetel kursi + 3 ismi azam

Toplam: 170 ayetel kürsi
Salavat kumbarası: 4000
Dua kumbarası: 21 tefriciye

“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”

canım ben yarın giremem belki diye damla_22 ve kendiminkini okudum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah senden de Allah razı olsun bizi burada toplayıp duada bulundurduğun için

Allah razi olsun canim....Rabbim dualarimizi kabul etsin demen yeterli...Temmuzda kismetse tup bebek yaptircam insallah hersey yolunda gider demen yeterli canim..Rabbim senin de gonlunden ne geciyorsa tez vakitte hayirlisiyla gerceklestirsin
Canım her zaman dualarımdasın inşallah bebiş haberlerinide burdan duyacağız senin temmuz ayında hersey gönlünce olsun kavuşursun inşallah hayırlı sağlıklı bebeğine
21 tane tefriciye okudum sana da canım Rabbim kabul etsin

Canım her zaman dualarımdasın inşallah bebiş haberlerinide burdan duyacağız senin temmuz ayında hersey gönlünce olsun kavuşursun inşallah hayırlı sağlıklı bebeğine
21 tane tefriciye okudum sana da canım Rabbim kabul etsin
Amiiin canim aminnn ...insallah guzel yureginden ne geciyorsa seninde dualarin kabul olur

Kızlar listedeki sırayı takip ediyoruz. Bugun baslayalım. Bir gun ıcınde bitirmeye çalışalım. Okumak ıstedıgınız baska dua varsa onu da okuyalım:)

Sıra cansuda

1. redvelvetcake redvelvetcake - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
2. damla_22 damla_22 - 26 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
3. C cansu_tr - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
4. A ay__060 - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
5. tubatesbih tubatesbih - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #
6. La Chance La Chance - 24 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
7. suleeeem suleeeem - mazeretli, 3 ismi azam #
8. Nara87 Nara87 - 24 ayetel kursi + 3 ismi azam
9. M mlkem 24 ayetel kursi + 3 ismi azam #

Toplam: 170 ayetel kürsi
Salavat kumbarası: 4000
Dua kumbarası: 21 tefriciye

“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”

X