- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.521
yok kuzum bi tek sana okudum bu kez karışmasın diye 2 kere okuma yapmadımEvet canım tek tek sen bana okuyup bır de ıkıncı kısıye okumussun galıba ıkıde de senı okundu işaretlerim ben gectıgımız zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum bi tek sana okudum bu kez karışmasın diye 2 kere okuma yapmadımEvet canım tek tek sen bana okuyup bır de ıkıncı kısıye okumussun galıba ıkıde de senı okundu işaretlerim ben gectıgımız zaman
Canım sulem regl olmus onun yerıne okuyabılır mısın ısabet oldu:)
Tamam canım sehır dışına çıkıyorsan yapacak bır sey yok tabıı kı:)canım ben butun listedeki arkadaşlarım için okudum. Şehir dışına çıkıyorum bildirim yapamayacağım. Bir daha ki listeye yetişirim diye düşünüyorum. Listede olmak isterim yine. bildirimi toptan yapmam sorun olmuyorsa eger tabiki de.
Damla sana ne okuyayım canım ne istersinCansuya okudum
Allah razi olsun canim....Rabbim dualarimizi kabul etsin demen yeterli...Temmuzda kismetse tup bebek yaptircam insallah hersey yolunda gider demen yeterli canim..Rabbim senin de gonlunden ne geciyorsa tez vakitte hayirlisiyla gerceklestirsinDamla sana ne okuyayım canım ne istersin
Canım her zaman dualarımdasın inşallah bebiş haberlerinide burdan duyacağız senin temmuz ayında hersey gönlünce olsun kavuşursun inşallah hayırlı sağlıklı bebeğineAllah razi olsun canim....Rabbim dualarimizi kabul etsin demen yeterli...Temmuzda kismetse tup bebek yaptircam insallah hersey yolunda gider demen yeterli canim..Rabbim senin de gonlunden ne geciyorsa tez vakitte hayirlisiyla gerceklestirsin
Amiiin canim aminnn ...insallah guzel yureginden ne geciyorsa seninde dualarin kabul olurCanım her zaman dualarımdasın inşallah bebiş haberlerinide burdan duyacağız senin temmuz ayında hersey gönlünce olsun kavuşursun inşallah hayırlı sağlıklı bebeğine
21 tane tefriciye okudum sana da canım Rabbim kabul etsin
Tamam canım yazıyorum ben ayy ne demek kuzum Allah sızden de razı olsun ıyı kı varsınızcanım ben yarın giremem belki diye damla_22 ve kendiminkini okudum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah senden de Allah razı olsun bizi burada toplayıp duada bulundurduğun için