- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.421
Allah razı olsun canım, cok tesekkur ederim ınsallah:) sen nasılsın nasıl oldun kuzumCanım senin için okudumredvelvetcake Rabbim kabul etsin inşallah
Canim ben ilk beş arkadaşa okumuştum müsait bir zamandaListemiz
redvelvetcake ıcın okuyoruz.
Bismillâhirrahmânirrahîm
ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü yâ dâimü yâ vitru yâ ehadü yâ samedü yâ hayyü yâ kayyûmü yâ zel celâli vel ikram fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.
Kişi başı 10
Sübhânallahi ve bi-hamdihi sübhânallahil-azîm.
Kişi başı 100
1.suleeeem okundu
2.damla_22 okundu
3.Nara87 okundu
4.redvelvetcake okundu
5.tubatesbih
6. M mlkem okundu
7.MissCherryBlossom
8. A ay__060
9.kurdelala
10. C cansu_tr okundu
Salavat kumbaramız: 3000
Tamam canım kusura bakma gözümden kaçmış:)Canim ben ilk beş arkadaşa okumuştum müsait bir zamanda
canm okudum senin içinGunaydın kızlar hayırlı sabahlar :) bende ıkı kısı kaldı tamamlamayan ben hallederim onu da. Herkese tesekkur ederim yeni arkadasa geçiyoruztubatesbih
Tamam canım sıra sende buguncanm okudum senin için
Hosgeldin canım. Tabii ki var yerimiz isabet oldu misscherryblossom arkadasımızın hesabı pasif görünüyor ıstersen onun yerıne yazalım seni o döndüğü zaman da ona okuruz bır suredır gıremıyor sanırım cunku hesap gecıcı olarak pasif diyor. Sen de ınsallah daha ıyısındır canım Allah sabır versinMerhaba arkadaşlar geçen haftalarda aranıza katılmıştım fakat babamı kaybettim ve aranızdan ayrıldım hatırlarsanız yeriniz varsa yine katılmak isterim sizlerin arasına. Bu arada baş sağlığı dilekleriniz için ve dualarınız için teşekkür ederim. Allah hepimizin vefat etmişlerinin günahlarını bağışlasın. Mekanları cennet olsun inş. Hayattaki sevdiklerimize de sağlık sıhat hayırlı ömür versin inş.